Se hotell (6)

Resor till Gouvia

En resa till Gouvia passar dig som vill ha lite mer än bara sol och bad under din semester, här väntar ett större utbud av restauranger och nöjen än på många andra resmål på Korfu.
Stranden i Gouvia är ganska liten, men erbjuder ändå flera slags vattensporter. Från Gouvia är det inte heller långt till de lite större sandstränderna, de flesta av dem når du enkelt med lokalbuss eller hyrbil. Gouvia är förresten en bra utgångspunkt oavsett vilket utflyktsmål du väljer på ön, från Gouvia är det exempelvis bara en kort resa in till Korfu stad.

Det grekiska köket

Det finns ett stort antal restauranger att välja mellan under din resa till Gouvia. Allt från äkta grekiska tavernor till internationella restauranger med asiatisk, italiensk eller mexikansk mat. Väljer du någon av restaurangerna i den stora marinan får du dessutom uppleva de stora lyxbåtarna från första parkett. Om du blir sugen på att fortsätta kvällen efter middagen kan du besöka någon av de många pubarna och musikbarerna.

Hotell för alla

Vill du bo på ett hotell med hög standard rekommenderas Top Selection-hotellet Kontokali Bay Resort & Spa som ligger precis vid stranden. Hotellet erbjuder bland annat spa, sportaktiviteter och lekrum för barnen. Är du ute efter ett prisvärt boende för din resa till Gouvia finns flera enklare hotell att välja mellan. Många av dem har pool och promenadavstånd till både stranden och Gouvias centrum.

Vings resor till Gouvia

Med Ving kan du resa till Gouvia med reguljärflyg, så du kan själv bestämma när du ska resa och hur länge du vill vara borta.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Prisvärt boende
  • Strandnära hotell
  • Många restauranger
  • Kort transfer

Våra kunder om Gouvia

SÖK DIN RESA TILL Gouvia