Braathens

Mat / specialmat

Mat och dryck är en viktig del av semestern. Och semestern börjar redan på flyget. Så passa på att beställa mat innan du reser, och välj sedan dryck i lugn och ro ombord på planet.
Du kan också beställa specialmat. Drycker köpes ombord.
Mat bokas på Min sida samt via telefon: 0771-995 995


Sittplats

När du har bokat din resa, kan du mot avgift boka din favoritplats ombord. Många tar möjligheten att beställa en viss plats, därför rekommenderar vi att du bokar i god tid. Du kan tidigast boka 120 dagar före avresa och senast 4 dagar före avresa.

Boka sittplats

Bagage

Tillåten bagagevikt:

Vuxna och barn (från 2 år): 15 kg incheckat bagage + 5 kg handbagage.

Du väljer själv om du vill resa med handbagage eller köpa till incheckat bagage. Du kan enkelt lägga till incheckat bagage när du bokar din resa, eller i efterhand på Min Sida eller genom att ringa oss på telefon 0771 995 995. Bagage måste bokas innan avresa.

Observera att det ombord på Braathens Regional Airlines flygningar inte är tillåtet att flytta vikt mellan incheckat bagage och handbagage.

Barn 2-11 år får i tillägg till nämnda bagagevikt också ta med en barnvagn (maximalt 20 kg) eller en bilbarnstol ( maxmått 65x45 och maxvikt 8 kg) både vagn och bilbarnstol måste packas i plastpåse.

Bebis (under 2 år): Barnvagn, max 20 kg (måste packas i plastpåse). Inget bagage eller handbagage.

Handbagage

Maxvikt 5 kg
Mått 50x40x25 cm

Extra bagage och specialbagage

Du har möjlighet att på förhand köpa till extra bagagevikt och specialbagage (golfbag) på flera av våra flygningar. Övrigt specialbagage som till exempel cykel är inte möjligt att boka.

Om du har med dig mer än den tillåtna bagagevikten kommer du att debiteras en avgift på flygplatsen. Observera att övervikt endast kommer med flygningen om det finns plats ombord på flygplanet.

Extra bagagevikt och specialbagage (golfbag) bokas i mån av plats samtidigt som du bokar din resa, på Min sida, eller via telefon: 0771-995 995.

Webbsida

Braathens

Hittar du inte det du söker?