Aktuell information om Vings resor

Vings ägare Thomas Cook Group ansökte den 23 september om konkurs. Från och med tisdagen den 24 september kunde dock Vinggruppens verksamhet i Norden vara igång igen. Våra resor går därmed som normalt.

För dig som har beställt/ska beställa en resa

Påverkar Thomas Cooks konkurs villkoren för en resa?

Nej, konkursen påverkar inte Vings resevillkor. Normala villkor gäller och alla våra paketresor är fortsatt skyddade enligt både paketreselagen och resegarantin. Normala av- och ombokningsregler gäller.

Jag försöker boka en paketresa med reguljärflyg, men lyckas inte.

Med anledning av Thomas Cooks konkurs möter vi fortsatt en del operationella utmaningar, som bland annat rör avtal. Vi jobbar intensivt för att få nordiska avtal på plats, men till dess att de är på plats är det tyvärr inte möjligt att boka en paketresa med reguljärflyg. Vi hoppas att kunna lösa detta så snart som möjligt.

För dig som ska resa iväg i närtid och längre fram

Vi ska flyga med Thomas Cook Airlines Scandinavia. Drogs de med i Thomas Cooks konkurs så att vi kommer att flyga med ett annat flygbolag?

De flesta av våra kunder kommer precis som vanligt att flyga med Thomas Cook Airlines Scandinavia, men då vi ännu inte har tillgång till alla flyg kan det i vissa fall bli alternativa flyglösningar med andra bolag till dess att hela flottan är i drift igen.

Vi ska resa med ett annat flygbolag än Thomas Cook Airlines Scandinavia. Vad gäller då?

Ert flyg kommer att gå precis som vanligt.