La Moet - Sun and Sunset Cruise

Följ med på en vacker utflykt till havs som börjar med bad, snorkling och avslutas med en magisk solnedgång! Mat och dryck ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Söndag och tisdag vintern 2023/2024. Mellan 1/11-15/12 2024 går utflykten endast söndagar men därefter även tisdagar resten av vintern 2024/2025.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 13.00-19.30
 • Pris:
  3250 THB per vuxen.

  Priserna för vintern 2024/2025: Mellan 1/11-15/12 2024 kostar utflykten 3250 THB, efter 15/12 3600 THB. Middag och dryck ingår.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Åldersgräns:
  För att delta på denna utflykt behöver du vara 16 år eller äldre.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, solkräm, handduk och pengar.
 • Övrigt:
  Båtens rutt avgörs av väder och vind, och kan därför förändras. Detta avgörs den dag utflykten görs.
  Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
MV Phuket Champagne tar oss ut till havs denna eftermiddag och kväll. Utflykten börjar ombord där vi får njuta av solens strålar medan skeppet styr oss mot våra första stopp som är utanför öarna Maiton och Coral Island. Här får vi tid att snorkla och upptäcka vad livet under vattenytan har att erbjuda. När hungern ger sig till känna fortsätter vi mot Phrohm Thep-udden där vi intar en härlig middag tillsammans. Mätta och belåtna seglar vi in för att ta del av den spektakulära solnedgången från första parkett. Njut av de förtrollande färgerna och det magiska ögonblicket när solen går ner bakom horisonten.

Detta är en romantisk utflykt för dig som vill ha sol, bad och snorkling som sedan avslutas med en oförglömlig solnedgång!

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.