Lyxkatamaranen MustCat 3 timmar

MustCat är en av de ledande katamaranerna på Teneriffa. De erbjuder mycket som ingen annan erbjuder. Det blir en härlig dag på havet där vi spejar efter valar, delfiner och badar i havet.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar. Utom söndag.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt , 3 timmar, både på förmiddagen kl. 10.00 och på eftermiddagen kl. 13.00.
 • Pris:
  43 EUR per vuxen, 22 EUR per barn.

  Paella med kyckling, bröd, gofio samt dryck (vatten, läsk, öl eller sangria) under seglatsen ingår. Barnpris till 5-11 år.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk och ombyte.
 • Övrigt:
  Alla Vings utflykter där man får uppleva djur har granskats och godkänts av World Animal Protection, för att säkerställa att djuren inte på något vis kommer till skada. Läs mer om Vings samarbete med
  WAP
  .
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
MustCat är en av de ledande katamaranerna på Teneriffa. De erbjuder mycket som ingen annan erbjuder. Seglingen utgår från Puerto Colon och ute på havet glider katamaranen fram medan du kopplar av och njuter av solen, vinden och havet.

En fin dag kan du se ståtliga Teide från avstånd samt ön La Gomera som är slående vacker. Mellan det två öarna är det cirka en 47 km och chansen att se valar och delfiner här under en båttur är stor. Här trivs djuren bra tack vare det fantastiska läget i Atlanten samt det milda klimatet som råder året om. Djupet mellan öarna spelar också en stor roll. Här kan man se arter som passerar förbi vid olika tider på året, där denna passage är som ett delmål mellan deras resa genom havet. Teneriffa har även en bofast population av många arter året om eller säsongsvis som bland annat flasknosdelfiner och grindvalar, som är vanligt att få syn på. Du kommer alltid att se några av dem hoppa, surfa lägst med vågorna.

Båten är inte den största, men det är ändå gott om plats och där finns solnät längst fram på båten där man kan ligga och slappa. Plötsligt blir det stilla och du ser att besättningen pekar ner i vattnet – det är antingen en pilotval eller kanske till och med delfiner.

Under resan serveras en enkel måltid (smörgås), dryck ingår under hela turen. Under dagen stannar båten även till vid en vik där du kan bada och njuta mer av solen.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.