Boat trip daily

Följ med på en båtutflykt som blir ett minne för livet. En härlig halvdagstur på temat sol, bad och kanske lite snorkling utanför ön Theodorou.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar. Första planerade datum för utflykten är 15 juni, men det kan ändras beroende på väder och antal bokningar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 13.00-16.00 alternativt kl. 16.30-19.30
 • Pris:
  30 EUR per vuxen, 20 EUR per barn.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder och handduk samt kontanter om du vill köpa dryck och snacks på båten.
 • Övrigt:
  Snorkel, mask och simfötter finns att låna ombord.

  Utflykten utgår från Platanias hamn. Transport till och från hamnen ingår inte, enklast tar du lokalbussen. Utflykten kan påverkas av väder och vind, därför bestäms rutten till/från Theodorou samma dag.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Gillar du att vara på havet och åka båt ska du följa med på vår 'Boat trip daily' som avgår varje dag från Platanias hamn och sätter kurs mot ön Theodorou. Här går båten runt ön och förhoppningsvis kan vi se öns enda invånare, nämligen Kri kri-getterna. De finns bara på tre öar här. Ön är skyddad som naturreservat och man får bara gå i land en dag om året, den 8 juni. Det går dock bra att simma och snorkla vid ön.

På botten utanför ön ligger kända flygplansvrak, som störtade mellan 1941-1944 under andra världskriget. Du får själv möjlighet att snorkla vid flygplansvraken och det finns nästan inga gränser för vad kaptenen och hans män hämtar upp från botten, allt visas upp till stort nöje för alla.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.