Heldagstur på havet - båttur från Paleros

En heldagstur på havet med härliga badstopp runt ön Lefkas. Här får du njuta av badstopp i turkosblå vatten, fin natur och avkopplande stunder på båten. Helt enkelt en skön semesterdag till havs!

  Snabbfakta

 • Dag:
  Torsdag
 • Längd:
  Heldagsutflykt ca kl. 08.00-118.00
 • Pris:
  70 EUR per vuxen, 35 EUR per barn.

  Barn mellan 0-2 år åker med gratis. Barn mellan 3-9 år betalar 35 euro. Barn äldre än 9 år betalar samma pris som vuxen. Busstransfer, båtresa samt frukt, smakprov av lokala drycker och lunch med dryck (läsk och lokalt vin) ingår.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk, snorkelutrustning, solhatt/keps och solkräm.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi hoppar på bussen i Paleros som tar oss till båten som ligger i den lilla staden Nidri. Där kastar vi loss och ger oss ut till havs. Känn havsbrisen och njut av den härliga natur och de vackra små vikarna från båten. Vi stannar bland annat vid Papanikolis grotta som användes som gömställe av besättningen på legendariska ubåten, Papanicoli, under andra världskriget. Här finns tid för fotografering och bad.

Dagens höjdpunkt är lunchstoppet. Här tillreder besättningen en trevlig bbq-lunchen medan du har gott om tid för strandhäng med sol och bad i det kristallblå havet.

Efter det härliga lunchstoppet beger vi oss mot utflyktens sista stopp, den vackra ön Skorpios – också känd som Onassis Island. Här tar vi ett svalkande eftermiddagsdopp från båten innan kaptenen åter styr båten mot Nidri.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.