Jeep Safari & Boat

Upplev Turkiets skönhet på ett sätt som bara fyrhjulsdrift kan erbjuda. På denna jeepsafari tar du dig in i Turkiets djupa skogar, och eftersom bilen saknar tak kommer du otroligt tätt på naturen. Lunch ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag , fredag och söndag.
 • Längd:
  Heldagsutflykt 09.00-16.30
 • Pris:
  45 EUR per vuxen, 25 EUR per barn.

  Lunch ingår: Kycklingkebab, ris, potatis och pasta som serveras med sallad och bröd. Dryck kan köpas till på plats. barnpris: 3-12 år.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Kamera, bekväma kläder, solskydd och kontanter. Badkläder och handduk.
 • Övrigt:
  Personer som har rörelsehinder, ryggskador eller är gravida rekommenderas inte denna utflykt.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Upptäck den charmiga landsbygden utanför Side med en spännande Jeep Safari. Vi stannar vid ett lokalt café där du kan köpa och smaka på de turkiska pannkakorna som kallas Gözleme med olika tillbehör, och svalka dig med färskpressad apelsinjuice.
Så fortsätter vi mot slätterna och når snart fram till den vackra Green Lake. Vid denna idylliska sjö stannar vi för att ta en bild eller två och förundras över sjöns fantastiska, gröna färg, som förstärks när solen reflekteras på ytan. Färgen på vattnet kommer från mineralerna uppe i Taurus-bergen som sköljs ner med snösmältningen. Vi fortsätter vidare med den ljumma vinden i ansiktet.
Så är det dags för ett lunchstopp vid en sjö, där en restaurang väntar med dagens lunch. Här har du chansen att svalka dig efter maten med ett dopp i det svalkande vattnet. Slutligen njuter vi av en lugn och avslappnande båttur som avslutning innan vi sätter oss i jeepen för att åka tillbaka till Side.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.