Tapaskväll på Tango & Capaco

En gastronomisk upplevelse där du får njuta av smakrika spanska maträtter. En härlig kväll med ett varierande utbud av tapasrätter där du även i slutet av kvällen får med dig några recept hem. Perfekta att tillaga hemma när längtan efter Gran Canaria är som störst.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Söndag (till och med 7/4).
 • Längd:
  Kvällsutflykt ca kl. 18.30-21.00.
 • Pris:
  35 EUR per vuxen, 20 EUR per barn.

  Varierande tapasrätter och ett glas sangria, vatten samt antingen två läsk, två öl eller 1/2 flaska vin ingår. Priset är 49 EUR per vuxen och 30 EUR per barn när du bor på ett av följande resmål där transport till och från restaurangen ingår: Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico och Arguineguín.
 • Språk:
  Engelsktalande guide. Juan pratar även svenska.
 • Bra att ta med:
  Kontanter för köp av mer dryck då restaurangen inte accepterar kortbetalning.
 • Övrigt:
  Restaurangen ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Exakt adress får du på sms vid ankomsten till Gran Canaria. Utflykten arrangeras från starten av oktober till starten av april.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Kvällen kommer att bjuda på en gastronomisk upplevelse där du får äta och dricka gott tillsammans med andra gäster samtidigt som Juan kortfattat berättar vad rätterna innehåller.

Restaurangen öppnade redan 1995 och var då södra Gran Canarias första tapasrestaurang och sedan dess har Juan och Oliver jobbat hårt för att sprida den spanska tapaskulturen. Juan som tidigare jobbat för Ving/Spies/Tjäreborg som utflyktansvarig har även bott i Sverige och kan flytande svenska. Han har mycket att dela med sig gällande sin kärlek till Gran Canaria och tapaskulturen och här kommer du få en rolig och lärorik kväll med spännande rätter. När kvällen är slut får du även med dig några recept hem så du kan tillaga samma härliga rätter hemma.

Restaurangen ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Transport till och från restaurangen ingår när du bor i Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico eller Arguineguín. Från övriga resmål ordnar du själv transporten.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.