Sea Kayaking Family Fun

Med havskajak kan du nå undanskymda vikar, stränder och små pittoreska byar vid vattnet. Den ger dig en en enastående möjlighet till att utforska lugnare omgivningar. Samtidigt kan du undvika de livligaste stränderna. Detta är en familjevänlig tur med mindre paddling och mera simning, snorkling och strandlekar.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt , ca kl. 8.30-12.00
 • Pris:
  40 EUR per vuxen, 35 EUR per barn.

  Instruktör, utrustning (dubbelkajaker, flytvästar, neoprenskor, snorkel och cyklop). Transport Supetar-Sutivan t/r.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Solkräm, ombyte, handduk, badkläder och pengar.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Även om kayaking skulle vara nytt för dig kommer du att förvånas över hur fort du lär dig bemästra detta med hjälp av grundinstruktioner från rutinerade instruktörer. Paddlandet börjar från Sutivan längs Bracs nordvästra kustlinje i lugna vatten, utan trafikerade sjöleder och hamnar. Vi paddlar till en fin och lugn strand med massvis av möjligheter till lek och aktiviteter för barnen, både på vatten och iland.

Ett mindre barn kan dela kajak med två föräldrar. Barn som kan hålla sin egen paddel i barnstorlek, kan dela kajak med en förälder.

Sträckan du paddlar är cirka tre nautiska mil (NM) eller 5,5 kilometer. Svårighetsgraden är lätt och lämpar sig för familjer. Utflykten i sin helhet tar fyra timmar, varav paddling högst två timmar.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.