Katamaranen Afrikat 69

Kom med ombord på den fina katamaranen Afrikat 69 för en skön och avkopplande dag på havet. Båten kastar ankare i en avskild bukt där du kan bada direkt från båten. För mer äventyr till havs kan du passa på att snorkla och åka speedbåt.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 09.00-15.00 (kl. 10.00-14.00 utan busstransport).
 • Pris:
  73 EUR per vuxen, 49 EUR per barn.

  Barnpriset gäller för barn 2-10 år. Transport till och från hamnen i Puerto Rico ingår (gäller inte för hotellen i Puerto Rico, Puerto de Mogán och Las Palmas). Dessutom ingår en lätt lunchtallrik och fri dryck (öl, sangria, läsk, juice och vatten) under hela kryssningen.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand. Båtens personal talar engelska.
 • Bra att ta med:
  Badkläder och handduk.
 • Övrigt:
  Båten är anpassad för dig med funktionshinder. Kontakta Vingvärden om du vill beställa specialtransport till och från båten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Katamaranen Afrikat 69 lägger ut från hamnen i Puerto Rico och du kan slå dig ned på däcket och njuta av havsbrisen medan vi långsamt färdas utmed kusten. Har vi tur, får vi under dagen också se delfiner som är vanliga i dessa farvatten.

Vi kastar ankare i en avskild bukt där du kan bada direkt från båten och delta i olika aktiviteter som snorkling och speedbåt (ingår i priset). Om du vill prova vattenskoter eller parasailing kan det arrangeras mot en extra avgift. Du bokar i så fall detta när du är ombord på båten och betalar till besättningen ombord.

Efter en härlig dag i och på havet kommer vi tillbaka till Puerto Rico under eftermiddagen. Bokar du utflykten en fredag bjuds det på extra underhållning ombord i form av live musik, normalt från Afrikats egen saxofonist.

Katamaranen Afrikat 69, som togs i bruk 2017, är ett lyxigt och modernt fartyg med gott om utrymme. Ombord finns ett stort soldäck, bar och cocktailmaskin.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.