Se hotell (1)

Resor till The Denis Island

En resa till Denis Island är något av det närmaste det går att komma en resa till paradiset, när du stiger iland på ön kommer du att förstå vad vi menar.

Denis Island är en perfekt tillflyktsort för lugn och ro. Ön ägs av den gästvänliga familjen Mason, vars motto lyder: "Ön är din – gör vad du vill utan att störa andra". Familjen Mason har lyckats bevara öns skönhet och skapat ett riktigt paradis. De har dessutom utvecklat en hållbar och ekologisk turism där det mesta är närproducerat och man tar tillvara på öns alla tillgångar.

Att göra på Denis Island

Det är på stranden du kommer att tillbringa dagarna under din resa till Denis Island, med ett dopp i lagunen eller avkoppling på din egen terrass. Du kan också ta promenader i skogen eller besöka hantverksstäderna och sköldpaddskolonin. Tempot är oerhört lugnt och hela ön andas harmoni, njutning och exklusivitet. Här kan du uppleva en drömsemester som slår det mesta.

Bo på en paradisstrand

På den lilla ön bor du i en av 25 villor direkt på den oerhört vackra stranden. En resa till Denis Island bjuder på sol, bad och den trollbindande vackra miljön med de vita stränderna som står i stark kontrast mot det azurblå havet. Du kan också kombinera vistelsen på Denis Island med en eller flera av Vings andra resmål på Seychellerna. Efter en drömsk tillvaro på Denis Island kanske du längtar efter lite mer folkliv som du bland annat kan hitta på Seychellernas huvudö Mahé. Du väljer själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Bra att veta
 • Fina sandstränder
 • Lyxhotell
 • Valfri reslängd
 • Kombinera resmål
Filtrera och sök resa

Våra kunder om The Denis Island

Resmålet har ännu inga omdömen

Väder
 • januari
27°25°
6
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • februari
27°25°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • mars
28°25°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
17
Regnfria dagar
 • april
28°25°
8
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • maj
28°25°
8
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
16
Regnfria dagar
 • juni
27°25°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • juli
26°24°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
15
Regnfria dagar
 • augusti
26°24°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
15
Regnfria dagar
 • september
26°24°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
16
Regnfria dagar
 • oktober
26°24°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
17
Regnfria dagar
 • november
27°24°
7
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • december
27°24°
6
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
Stränder
Denis Island omges av kilometerlånga, vita paradisstränder med turkost vatten.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 13 timmar från Stockholm.

Så reser du hit

Med Ving reser du till Seychellerna med reguljärflyg.
Bokar du en reguljär paketresa med Ving till Denis Island är transfer obligatorisk att köpa till. Det görs i samband med att du bokar resan.

Flyget landar på Seychellernas huvudö Mahé, flygplatsen ligger ca 11 km sydost om huvudstaden Victoria. För att komma till Denis Island flyger du ca 30 minuter från Mahé. Då väntetider kan förekomma uppmanar vi dig att ha god marginal, cirka 3 timmar, vid anslutningar. Vi rekommenderar att du bokar övernattning på Mahé vid ankomst och innan hemresa, för att säkerställa att du hinner med transfern till och från Denis Island. Läs mer om transfer.
Mat, dryck och nattliv
På Seychellerna kan du njuta av mat från det kreolska köket, kryddat med influenser från fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk och indisk matlagning.
Det är inget nattliv att tala om på Denis Island, nöjeslivet är i första hand koncentrerat till hotell och restauranger.
Shopping
Seychellerna är i första hand inget shoppingresmål. Utbudet av butiker är störst i huvudstaden Victoria.
Aktiviteter och sevärdheter
Utbudet av aktiviteter varierar mellan öarna. Här finns allt från vattensporter som snorkling, dykning och surfing till ridning och golf.
Hur du tar dig runt
Det finns ett nätverk av luft- och sjötransporter mellan öarna. På öarna tar du dig lättast fram med buss, taxi eller cykel.
Fakta

Vår service

Till Seychellerna reser du på egen hand och Ving har ingen service på plats.

Pass och visum

Alla personer som reser till länder utanför EU måste ha ett pass, som oftast ska vara giltigt sex månader efter hemkomst. För resor inom EU krävs att man har pass eller nationellt ID-kort. För resor inom EU ska det vara giltigt under hela resan. Läs mera på ving.se/pass-visum. Pass- och visumfrågor ska ställas till respektive lands ambassad eller konsulat.

Vaccinationer

Malariaprofylax rekommenderas. Vissa vaccinationer kan krävas. Om du mellanlandar eller reser mellan olika afrikanska länder, ta reda på alla länders vaccinationskrav. Tag kontakt med din vaccinationscentral om vad som gäller, i god tid före avresan. Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Seychellerna Rupee (SCR). Kort accepteras nästan överallt.

Tidsskillnad

Svensk sommartid +2 timmar, vintertid +3 timmar.

El

Adapter behövs, på Seychellerna används brittisk standard med tre stift. Spänningen är 220-240V.

Språk

Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet på Seychellerna innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit, två dubbelsängar queen size eller en king size säng.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc. Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor.
Sök din resa till The Denis Island