Se hotell (1)

Resor till Denis Island

Seychellerna, Seychellerna
En resa till Denis Island är något av det närmaste det går att komma till paradiset, när du stiger iland på ön kommer du att förstå vad vi menar.
Denis Island är en perfekt tillflyktsort för lugn och ro. Ön ägs av den gästvänliga familjen Mason, vars motto lyder: "Ön är din – gör vad du vill utan att störa andra". Familjen Mason har lyckats bevara öns skönhet och skapat ett riktigt paradis. De har dessutom utvecklat en hållbar och ekologisk turism där det mesta är närproducerat och man tar tillvara på öns alla tillgångar.

Att göra på Denis Island

Det är på stranden du kommer att tillbringa dagarna under din resa till Denis Island, med ett dopp i lagunen eller avkoppling på din egen terrass. Du kan också ta promenader i skogen eller besöka hantverksstäderna och sköldpaddskolonin. Tempot är oerhört lugnt och hela ön andas harmoni, njutning och exklusivitet. Här kan du uppleva en drömsemester som slår det mesta.

Bo på en paradisstrand

På den lilla ön bor du i en av 25 villor direkt på den oerhört vackra stranden. En resa till Denis Island bjuder på sol, bad och den trollbindande vackra miljön med de vita stränderna som står i stark kontrast mot det azurblå havet. Du kan också kombinera vistelsen på Denis Island med en eller flera av Vings andra resmål på Seychellerna. Efter en drömsk tillvaro på Denis Island kanske du längtar efter lite mer folkliv som du bland annat kan hitta på Seychellernas huvudö Mahé. Du väljer själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Lyxhotell
  • Valfri reslängd
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Denis Island

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Denis Island