Trygga resor i vinter

Längtar du till varmare breddgrader? Vi erbjuder trygga resor till värmen i vinter och hotell för alla semesterdrömmar. Boka din vintersemester redan idag och börja vänj dig vid tanken på att vakna upp till sol, värme och nya upplevelser som fyller på dina energidepåer. Vårt omfattande trygghetspaket får du på köpet. I trygghetspaketet ingår bland annat vårt av- och ombokningsskydd och en återbetalningsgaranti på sju dagar.

Populära resmål

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest solsäkra ön av alla Kanarieöar. Här finns något för alla, med både strandliv och stadsliv i Las Palmas. Ving erbjuder marknadens största utbud av hotell på Gran Canaria och du kan välja bland hela 12 resmål.

Teneriffa

Vackra Teneriffa bjuder på grönskande natur och skiftande landskap, från sydsidans och Teides karga lavalandskap till Orotavadalens praktfulla grönska i norr. Här finns något för alla och hotell för alla smaker.

Bo på våra bästa hotell

Boka tryggt och säkert med vårt trygghetspaket

Safe Travel

För din trygghet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela din resa. Därför har vi infört nya hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar och aktiviteter. Dessutom bjuder vi på vårt av- och ombokningsskydd när du bokar en charterresa, och inför en återbetalningsgaranti på sju dagar.

RES PÅ LOVEN

Alla resmål i vinter

Stockholm-Arlanda, Köpenhamn, Malmö, Göteborg-Landvetter, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim