Klassresor

Högklassiga klassresor till solen!

Drömmer ni om att avsluta terminen med en riktigt rolig och skön klassresa tillsammans? Res med oss till solen! Vi har arrangerat många klassresor genom åren och kan erbjuda resmål, hotell och aktiviteter som passar perfekt för alla typer av skolresor. Och vi garanterar alltid att hela klassen får bo på samma hotell!

Är ni minst 10 personer som reser får ni 10 % rabatt när ni bokar er klassresa hos oss.

Kontakta oss

Vi har skräddarsytt gruppresor i över 35 år. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en klassresa som passar er.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Vad ingår i Vings klassresor

Vad ingår i våra klassresor

Våra paketresor inkluderar alltid flyg och hotellboende. Transport till och från flygplatsen till hotellet kan väljas till. Vill ni ordna egna aktiviteter och utfärder kan vi hjälpa er att boka detta innan avresa. Vi har också egen personal på resmålet, som ni alltid kan vända er till om ni behöver hjälp med något.

Boka klassresa med Ving

Hur bokar & betalar man?

En person i er klass utses till kontaktperson. Vår personal ser tillsammans med er kontaktperson till att allt blir som ni tänkt er. Er kontaktperson ansvarar för att samla in handpenning från klassen, betalar in handpenningen och ser till att slutfakturan blir betald innan avresa.

Biljetter

När handpenning och slutfaktura är betald kommer vi att sända biljetterna till er kontaktperson.

Är någon i gruppen under 18 år?
Är någon av gruppdeltagarna under 18 år måste en målsman godkänna resan. Detta intyg måste vi få för att kunna boka in personen. Säg till om ni behöver underlag för intyg så sänder vi dokument till er kontaktperson.

Prisexempel klassresor
Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.

Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post: groups@ving.se