Weekendresor till Riga

Weekend i Riga

Weekend till Riga

Härliga weekendresor till Riga

När du åker på en weekendresa till Riga får du mycket weekend för pengarna. Upptäck stadens spännande historia och vackra arkitektur. Riga är med sin närhet en perfekt destination för din nästa weekend.

I Riga finns ett stort utbud av kultur, mat, upplevelser och arkitektur och gamla staden finns med på Unescos världsarvslista, och på en weekend till Riga hinner du med det mesta. I Riga får du mycket weekend för pengarna, prisnivån är lägre än hemma så du kan unna dig det lilla extra. Vill du också upptäcka den lettiska rivieran under din weekend till Riga ligger semesterorten Jurmala med en 32 km lång strand, bara 30 min bort med tåg eller buss.

Tips på weekendresor till Riga

Boka din weekendresa till Riga

Kyrka i Riga

Billiga resor till Riga

Är du mer flexibel i ditt resande och kan åka på semester vilken dag som helst och du bara längtar efter att få upptäcka Riga. Ett tips är då att åka lite utanför högsäsong eller att undvika helgerna, då priserna tenderar att vara lite högre.

Vings weekendpaket till Riga

När du bokar ett av våra weekendpaket till Riga bestående av flyg och hotell är du alltid skyddad utav paketreselagen. Dessutom blir din bokning än mer flexibel eftersom att
du själv kan välja hur många dagar du vill spendera i den lettiska huvudstaden.