Hotell med barnklubb

Hotell med

BARNKLUBB

Hotell med barnklubbar och barnaktiviteter

På många av våra familjehotell erbjuder vi barnklubbar som inte gör någon besviken.

Det bästa vi har är Lollo & Bernie Mini Land som finns på alla våra Sunwing Family Resorts. Lollo & Bernie hittar alltid på massor av aktiviteter för barnen och i deras Mini Land kan alla barn leka, rita och titta på film.

Lollo & Bernie träffar du också på många andra utvalda familjehotell som på flera av våra Family Garden. På våra Family Garden hotell med Lollo & Bernie är det full fart med barnaktiviteter från morgon till kväll. På många andra hotell i vårt utbud hittar du en internationell barnklubb, med ett varierande utbud av barnaktiviteter. På en del av dessa hotell finns det skandinavisktalande personal, som deltar i en del av de barnaktiviteter som sker på hotellet. Ta en titt i vårt stora utbud av hotell med barnklubbar för alla åldrar och välj sedan det hotell som passar er bäst.
 
Om du har större barn kan du läsa om våra ungdomsaktiviteter för äldre barn på våra Sunwing Resorts.

Lollo & Bernie på Sunwing

Lollo & Bernie på Sunwing

Vings bästa barnklubb, Lollo & Bernies Mini Land, hittar du på alla våra Sunwing Family Resorts. Här finns det alltid något att göra för små och stora barn. De flesta barnaktiviteter är gratis och leds av vår egenutbildade och skandinavisktalande personal.

Lollo & Bernie på övriga hotell

Lollo & Bernie på övriga hotell

På våra hotell med Lollo & Bernies Kids Club kan barn i åldern 3-7 år vara med på roliga aktiviteter utan föräldrar. Vissa barnaktiviteter är gratis, andra mot en liten avgift. På Öppet hus kan barn i åldern 0-7 år komma med en vuxen och pyssla, leka och titta på film.

Barnklubbar på övriga hotell

Barnklubbar på övriga hotell

Barnklubbar med ett varierande utbud av barn- och familjeaktiviteter. Ibland har hotellen en egen maskot som gärna leker med barnen. Vissa har skandinavisktalande personal.

Alla våra hotell med barnklubb

Här hittar du alla hotell i vårt utbud som erbjuder barnaktiviteter

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim