Väska full av leksaker

Borttappat

Har du glömt eller tappat bort något på resan? Om du är kvar på resmålet kontaktar du vår personal på plats så gör de vad de kan för att det ska komma till rätta. Har du däremot kommit hem från semestern har du möjlighet att efterlysa det med hjälp av vår samarbetspartner Lost & Found International.

Lost & Found International återkopplar inte på ärenden i de fall föremålet inte återfunnits utan du blir endast kontaktad då föremålet hittats och då står du själv för fraktkostnaden och eventuella avgifter. Priserna styrs av paketets storlek, varifrån det glömda föremålet hämtas och vart det ska levereras. Minimiavgift per försändelse är 800 kronor. Fyll i deras formulär och läs mer om leveransvillkor på deras webbsida:

Lost & Found International

Har du ett pågående ärende? Kontakta Lost & Found International via deras e-postadress: sweden@lostfound.help

Glömda föremål på flyget

Har du glömt någonting ombord på flyget eller på flygplatsen? Fyll i blanketten här så eftersöker Lost & Found International dina saker. Ibland blir du istället hänvisad direkt till flygbolaget, kontaktuppgifterna till respektive flygbolag finns här.

Observera att vi inte har möjlighet att sända återfunna saker hem med vårt flyg eller vår personal, därför ska all efterlysning ske via Lost & Found International.

Om insamling av personuppgifter