Väska full av leksaker

Borttappat

Har du glömt eller tappat bort något på resan? Om du är kvar på resmålet kontaktar du vår personal på plats så gör de vad de kan för att det ska komma till rätta. Har du däremot kommit hem från semestern har du möjlighet att efterlysa det med hjälp av vår samarbetspartner Lost & Found International.

För att efterlysa kvarglömda eller borttappade föremål kontaktar du Lost & Found International direkt, som i sin tur undersöker om ditt föremål är funnet. Observera att du inte får ett bekräftelsemail från Lost & Found International vid inskickat ärende.
Lost & Found International återkopplar inte på ärenden i de fall föremålet inte återfunnits. Du blir endast kontaktad då föremålet hittats och står då själv för fraktkostnaden och eventuella avgifter. Priserna styrs av paketets storlek, varifrån det glömda föremålet hämtas och vart den levereras. Minimiavgift per försändelse är 800 kronor. Fyll i deras formulär och läs mer om leveransvillkor på deras webbsida:

Lost & Found International

Har du ett pågående ärende? Kontakta Lost & Found International via deras e-postadress: sweden@lostfound.help

Glömda föremål på flyget

Har du glömt någonting ombord på flyget eller på flygplatsen? Fyll i blanketten här så eftersöker Lost & Found International dina saker och återkommer till dig. Ibland blir du istället hänvisad till flygbolaget, och kontaktuppgifterna till respektive flygbolag finns här