Träningsresa Relax & Reload till Playa de Palma

Sol, träning, rörelse, god mat och nya vänner.

Sol, träning, rörelse, god mat och nya vänner. Kan man få en bättre uppladdning inför våren? Följ med på vår aktiva vecka till Mallorca och Playa de Palma i maj/juni. Vi jobbar med humor, glädje, svett och avspänning. Med hjälp av våra engagerande tränare och vårt innehållsrika program så fylls du med energi och lust att fortsätta din träning och hälsoutveckling när du kommer hem. På kvällarna samlas vi kring restaurangbesök, underhållning och trevligt umgänge.

När: 11-18 maj 2024
Var: Sunprime Waterfront, Mallorca
Pris: Från 15.995:- del i dubbelrum inkl. halvpension
Enkelrumstillägg fr. 3.100:- (begränsat antal)
Avresa från: Stockholm, Göteborg och Malmö


 • Träningsglädje och ny energi
 • Glädje, sol och god mat
 • Toppträning

I priset ingår:

 • Flygresa t/r
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Hotell
 • Halvpension, frukost och lunch varje dag
 • Träning och föreläsningar

Mer om resan

Under veckan kan du välja hur många pass du vill gå på. Ladda batterierna genom att välja just de pass som passar dig.
Vi både har tuffa och lugna pass för alla åldrar. På våra Sunprime hotell är åldern 16 år och uppåt.

Du kan också lyssna på våra korta inspirationsföreläsningar. Det finns både lättare och tuffare pass både inomhus och utomhus. Vi försöker att vara utomhus så mycket som möjligt under bar himmel om vädret tillåter.
Du kan boka våra personliga tränare både för gymträning, yoga och rygghälsa. Detta bokas på plats på våra informationstavla i foajén på hotellet vid ankomst. Andra aktiviteter som SPA, SUP, vandring, cykling och utflykter kan bokas via hotellet. Lunch ingår ej första dagen vid ankomst. Middagsbuffé ingår i priset vid ankomstdag. Avskedsmiddag ingår ej, betalas på plats.

I vårt koncept så ingår frukost och lunch i priset. Man kan byta dag i receptionen om man vill byta lunch till middag någon dag. Våra egna restaurangbesök betalar man själv på plats. Taxi tillkommer också. Alla aktiviteter utförs på eget ansvar.

Hälsan först!
Varmt välkomna!

Nu kör vi!

Exempel på aktiviter under veckan:

 • Powerwalk med eller utan stavar (stavar finns att låna på plats eller ta med egna från Sverige).
 • Teknikpass i jogging- löpning
 • Olika Yogapass, fysiska och lugna. YinYoga & Poweryoga.
 • Core, stabilitet & balans
 • Styrkepass
 • Discodanspass
 • Salsa
 • Tabata- intervallträning kondition & styrka, rörlighet
 • Gympa- medel-lätt
 • Funktionell träning-
 • Crossnature på stranden
 • Cirkelpuls
 • Stretch & rörlighet
 • Meditation & avspänning varje dag
 • Back on track, rygg och nackträning
 • Vattenträning varje dag (uppvärmd pool 24 grader)
 • Gyminstruktion
 • SATS passen på hotellet
 • Kortare workshops under veckan inom hälsa, andning och rörlighet
 • Mingelkvällar & pepptalk
 • Restaurangbesök för de som vill hänga på teamet

Schema på aktiviteter under veckan skickas ut två veckor innan avresa på mejl.
Vill du veta mer om upplägget så maila anna@hanssonrestore.se

Träningsledare & Hälsocoacher

Anna Hansson

Anna Hansson

Anna Hansson och hennes träningsteam har arrangerat hälsoresor sedan 1991 tillsammans med Ving med stor framgång. Hon är hälsostrateg och diplomerad friskvårdscoach, massör samt tränare inom all typer av träning. Annas specialitet är dans och intervallträning. Hon har erfarenhet som vd på Niana friskvård och har arbetat för utveckling av företagshälsa. Anna har lång erfarenhet som massageterapeut inom idrottsskador och arbetar terapeutiskt och holistiskt med sina pass. Anna är också föreläsare inom friskvård och hälsa och i spanska språket. När du bokat resan är du välkommen för mer frågor om upplägget anna@hanssonrestore.se. Tel +46707736254.

Marie-Louise Broman

Marie-Louise Broman

Marie-Louise är från Stockholm och från Dalarna och har lång erfarenhet som instruktör inom gruppträning. Hon instruerar i yoga, funktionell träning, step, danceaerobics, core mm.Marie-Louise är känd för sina energifulla klasser där hon sprider glädje och motivation till sina deltagare. Hon är också utbildad farmaceut och jobbar med hudvård inom Apotek Hjärtat. Hon kommer att leda pass och kommer även prata hudvård under resans gång.

Carina Helin

Carina Helin

Carina är hälsoutvecklare, personlig tränare, kostrådgivare, certifierad massör och gruppträningsinstruktör inom Yoga, Core, rörlighet, styrka samt utomhusträning.
Hon arbetar för att peppa dig till att hitta din motivation och ge inspiration till träning och glädje oavsett om du är nybörjare eller van att träna. Carina lägger stort fokus på återhämtning och balans för både kropp och sinne, så att du kan komma tillbaka starkare både mentalt och fysiskt.

Karin Engström

Karin Engström

Karin Engström är Idrottslärare och ägare till framgångsrika träningsverksamheten Oasen Bad och Motion på Kungsholmen i Stockholm sedan 2005. Hon har instruerat grupper sedan 1986 och hon är expert har specialiserat sig på gruppträning inom vattenträning med olika redskap samt rygg, nack- och rörlighetsträning med gummiband. Prova hennes Back on Track som är hennes specialkoncept. Alla kan delta på hennes inspirerande pass.

Kicki Palmqvist

Kicki har lång erfarenhet av att instruera i gruppträning. Sedan 2006 jobbar hon inom flera koncept som bodypump, core, funktionell träning, cirkelpass, stepintervall, seniorträning och vattenträning. Denna vecka kommer hon att inspirera oss olika pass samt olika roliga vattenpass i bassängen.

Kicki är utbildad undersköterska och erbjuder träning, utbildning och föreläsningar i sitt eget företag. För Kicki är träningsglädjen det viktigaste och brinner för att alla ska kunna hitta den träningsform och nivå som passar för att träningen ska bli en god vana och nyckeln till ett hållbart liv.

Kicki har egen erfarenhet gällande träningen efter att hon skadade ryggen allvarligt i en bilolycka. Träningen är en viktig del i rehabiliteringen och återhämtningen. Passen är anpassade för alla nivåer.

Malin Halvarsson

Malin Halvarsson 38 år med lång erfarenhet inom träning och kommer från Malung i Dalarna. Hon är vår gästinstruktör på denna resa. Malin är egenföretagare inom personlig träning och gruppträning och expert på utomhusträning. Hon undervisar i dans, step-up, aerobics, cykel, core, bodypump och styrka.
På Mallorca kommer hon att inspirera oss med några powerpass.
Hennes passion för sitt jobb är enormt och det märks på hennes pass. Malin brinner för att inspirera människor och älskar att sprida träningsglädje. Att känna en äkta och genuin gemenskap är en viktig faktor hos Malin. Ni kommer även att träffa Malin i november på Gran Canaria med flera härliga pass under den veckan.

Gunilla Turner

Livsstilscoach & föreläsare om antiinflammatorisk kost
Gunilla är VD och grundare till företaget PEAK Utbildningar som arbetar med att hjälpa individer och organisationer att nå sina mål genom effektivt självledarskap och god hälsa. Gunilla är en inspirerande och uppskattad coach och brinner för att hjälpa andra människor att leva sina drömmar och nå sina mål. Under vistelsen på Mallorca kommer Gunilla att inspirera hur man kan hitta sin inre energi genom PEAK modellen & föreläsare om det senaste inom vad som är bra att äta för att orka ha en god energi livet.

Boende

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma, bara tio minuter med buss från Palma stad. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet.

Mer information

Relax & Reload

Ving i samarbete med Hansson & Restore

Frågor om resan?

E-post: anna@hanssonrestore.se

Vill du ha mer information och bilder från Hansson & Restores träningsresor? Besök Hansson & Restores hemsida,
eller Hansson & Restores Facebooksida.

Frågor om boendet, flyget och annan info kontakta traningsresor@ving.se

Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678