Träningsresa 55+ Till Rhodos med Puls & Paus!

Dansa bl.a med Kristjan Lootus känd från TV

Tänk att få träna och dansa i sol och värme nära havet och stranden, på en ö i medelhavet! Möta solens värme på morgonen med ett skönt träningspass. Visst låter det underbart. Denna resa går till vackra Grekland och Rhodos – hotell Sunwing Kallithea Beach, som ligger på öns nordöstra kust med vackra gröna omgivningar, där vi kommer ha en härlig träningsvecka tillsammans. Alla kan vara med oavsett vart du befinner dig träningsmässigt. Du väljer alltid själv hur mycket och vad du vill träna varje dag.

Passar för: Nybörjare, träningsvana
När: 13-20 oktober 2024
Var: Rhodos, Hotell, Sunwing Kallithea Beach
Pris: Pris från 15.095:- Del i en- eller tvårumslägenhet inkl. frukost och välkomstmiddag
(Enkelrumstillägg 3.155:- begränsat antal)
Res direkt från: Stockholm & Göteborg

I priset ingår:

 • Flyg
 • Boende, inkl frukostbuffe
 • Transfer
 • Bagage (25 kg + 5 kg handbagage)
 • Träningsprogram
 • Föreläsningar
 • Mingelkvällar
 • Välkomstmiddag

Valfria tillägg:

(Frukost ingår i resans pris)

 • Halvpension 1675:- (6 luncher - Måndag-Lördag)
 • Sunwing Inclusive (5 luncher och 5 middagar): 2580:-
 • Mat på flyget: från 238 kr
 • Enkelrumstillägg: från: +3055.-

Program

Alla mår ju bra av att träna och röra på sig. Vårt mål är att ge dig en härlig vecka fylld med olika slags träning, bl.a så kommer vi att få dansa med ”Kristjan”. Sedan är vi många ledare som kommer att ha många olika slags pass och sprida och ge er alla mycket glädje, energi och känslan av att vilja fortsätta med träningen på egen hand, när du kommer hem igen! I ledarteamet har vi med oss många olika erfarenheter. Se alla ledares presentationer nedan.

Det kommer bli en vecka med tid för både Puls & Paus. Vi kommer att ha några gemensamma middagar på mysiga restauranger, för er som vill följa med på det. Eller så går man ut på egen hand eller stannar och äter på hotellet. Oavsett om du åker själv eller med en vän, så månar vi om gemenskap och att alla ska trivas.

Denna vecka har inga måsten! Vi tränar, dansar, solar, badar, umgås och njuter av livet på Rhodos.

Program under veckan

Varje dag finns det olika träningspass och danspass att välja på. Passen är på olika nivåer, så du väljer det som passar dig. Under veckan kommer du kunna välja på pass som -

 • Morgon-Promenader (du väljer om du även vill ha inslag av rörlighet & styrka eller yoga inslag i din promenad)
 • Vattengympa
 • Gympapass
 • Danspass med Kristjan Lootus (såsom Zumba, salsa, disco m.m).
 • Stolsgympa (med balans, styrka & gummibandsträning)
 • Styrka och rörlighet för rygg & nacke
 • Cirkelträning (med kondition & styrka)
 • Tabata (intervallträning)
 • Core (styrka & balans för bålen)
 • Introduktion & Pepp med styrketräning i gymet
 • Träna med gummiband
 • Yoga (olika variationer)
 • Meditation
 • PT (boka personlig träning om du önskar).
 • Du har även fri tillgång till hotellets gym och de pass som SATS har på hotellet.

Vi kommer även ha olika workshops.
Kristian Lootus kommer att ha sin egen föreläsning ”Dansa eller dö” låter lite dramatisk men har sin poäng.

Under veckan kommer vi också ha cava-mingelkvällar & en kväll med musik-quiz med dans m.m.

Vi kommer att filma och fota under veckan och lägga upp på vår Facebook sida - ”Träningsresor 55+ med Puls & Paus”. Där kan ni sedan se och hämta de bilder ni önskar.

Instruktörer

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus

Häng med oss och dansa med Kristjan Lootus på Rhodos!

Kristjan Lootus är född i Estland och gjorde sitt första dansjobb i Sverige med Rhapsody in rock 2006. Han är proffsdansare och har varit med och dansat i tv i 7 års tid, där han stått på pallen några gånger och vunnit en gång med Jessica Andersson.

Dans är hans hobby, jobb, passion och kärlek i livet. Lär känna honom mer nere på Rhodos där han kommer lära oss sina bästa kunskaper, dela och höja glädjen i sina energifyllda danspass.

Vi kommer att få lära oss många olika danser under veckan. Han kommer att dela upp danserna, så det både finns lite lättare och tuffare danser att välja på.
T.ex. - Samba, Zumba, Cha-cha, Disco m.m. Han kommer även ha en föreläsning där han tar med oss genom sitt liv. Den heter ”Dansa eller dö” - lite dramatik, men den har verkligen sin poäng!

Kristjan brinner för dansen! Han är bäst på att trolla och lyfta fram det bästa hos deltagarna och leder gruppen till en underbar upplevelse! Fantastiskt blir det ju då, att få träna och dansa på vackra Rhodos!

Kristjan säger - "Dans är min passion i livet och det ger så otroligt mycket glädje & energi! Det är så härligt att utrycka sig genom musiken och hitta nya rörelser! Jag vet - att alla som vill, kan lära sig dansa! Hoppas vi ses på Rhodos!"

Anette Fällström

Du kommer att träffa Anette Fällström som tar med sig sitt härliga ledarteam ned till Rhodos. Anette har varit med som ledare på många träningsresor under åren och arbetade som reseledare, sport och show värd för VING på 90-talet. Anette driver nu sedan sex år tillbaka, en seniorförening i Sollentuna kommun, där hon arbetar med träning och friskvård. Hon arbetar också som massör och SPA terapeut på en skönhetssalong.

I många år arbetade hon som idrottslärare och på fritiden tränade hon ungdomar på elitnivå i truppgymnastik. Anette’s mål med sina träningspass, är att stärka kropp, sinne och själ. Nere på Rhodos kommer hon bl.a ha pass som vattenträning, träna med stol och gummiband, samt olika gympapass med fokus på kondition, styrka, balans och rörlighet. Hon brinner alltid för att alla ska få må bra och skapar alltid en härlig gemenskap och glädje genom sin träning.

Annika Uhlan

Häng med Annika på energifyllda och varierade gruppträningspass med fokus på bålstabilitet styrka och balans. Annika är gruppträningsinstruktör med över 20 års erfarenhet av allsidig, varierad träning för hela kroppen. Med ett förflutet inom simning, friidrott och gymnastik har träning alltid varit en del av Annikas liv. Idag arbetar hon uteslutet som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på Sats. Annika förmedlar glädjen i att ha en kropp i rörelse. Sluta aldrig pröva! Nästan allt är möjligt!

Åsa Helén

Åsa Helén- är den ödmjuka massageterapeuten och tränaren som gärna vägleder dig både i din träning och din återhämtning. På resan kommer hon att hålla i olika träningspass och även erbjuda massage på plats, där hon även kan hjälpa till med obalanser i kroppen. Åsa brinner för träning och välmående i alla dess former. Hon har varit aktiv inom gruppträning i många år och i många slags olika sporter, älskar att åka slalom och utövar även flitigt fallskärmshoppning. Arbetar nu dagligen med massage och yoga. Åsa guidar dig som vill i olika slags yogaformer, som alltid är anpassad utifrån dig och dina behov och hälsar det vi brukar säga på våra resor - ”kom gärna och våga vår yoga” ❤️ = bra för alla!”

Boende

Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach

På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Det är bara ett av de skäl som gör att våra gäster kommer tillbaka år efter år. Här, på Rhodos nordöstra kust, får du en perfekt kombination av träning, vila, god mat och svalkande dopp i havet.

För anmälan och frågor

För frågor om flyg och boende