Är du en av våra

LYCKLIGA VINNARE?

Vinnare i Vings tävlingar

Tur eller skicklighet?

Här presenteras vinnarna i våra tävlingar! Har du vunnit?

Till tävlingssidan

Vinnare DOGCATION

Stort grattis till Alex Araya och chihuahuan Lion som vann vår Dogcation-tävling. Priset är ett presentkort hos Ving värt 30.000:- samt skräddarsydd husdjurspassning värd upp till 10.000:-. Vi önskar dem båda en riktigt skön semester!

Vinnare i Gran Canaria & Turespanas tävling för Vings gäster som besökt Yoga Games i Malmö.

Vi säger stort grattis till följande två vinnare som besökt Yoga Games och motiverat varför de vill besöka Gran Canaria.
Eva Almqvist och Rebecka Lindberg

Vinnare av en resa till Maldiverna

Stort grattis till Anna Ottosson som är vinnaren av vår sociala medier-tävling som vi arrangerat tillsammans med Qatar Airways och Meeru Island Resort & Spa om en resa till Maldiverna för 2 personer.

Vinnare i Gran Canarias tävling för Vings gäster på Quality Hotel sommaren 2021

Vi säger stort grattis till följande tre vinnare som under sommaren bott på ett Quality Hotell som Lollo & Bernie har besökt, och motiverat varför de vill besöka Gran Canaria.

Sofia Svensson från Limhamn
Motivering: Playa de Amadores med sin kända strand, fylld med mjuk, vit pärlemosand. Häri vill vi doppa vår tå, och som små kungar må. Las Palmas lockar med stad och liv, om vi vill ha en kväll med lite riv. Som småbarnsförälder står livet aldrig på paus, och gränsar ibland till småkaos. Här hade vi kunnat njuta, utan vår son skulla muta. Med Sunwing och Miniland, detta kommer gå hundra procent i hamn! En resa med Ving till San Agustin, kan du nu inte bli min!? Mvh Sofia med familj

Emma Hellbergh från Kode
Motivering: Lollo och Bernie är Hellberghs bästa semestervänner Underhåller barnen medan solen föräldrarna bränner Därmed vi bara kärlek känner För Vings härliga Grand Canaria-hotell Där semestern blir fri från gnäll

Elina Dahlgren från Kalix
Motivering: Vill min dotter, som drömmer om sol, bad och god mat, med en resa överraska. Säga; packa din baddräkt och solsprayflaska, vi ska till Gran Canaria och plaska!

Vinnare i Lollo och Bernies adventskalender 2020

Tävling första advent
Elin F
Jessie T

Tävling andra advent
Yasmina A
Sandra S

Tävling tredje advent
Negar M
Jonas E

Tävling fjärde advent
Linnéa G
Marie L J

Vinnare semesterenkäten Ving, september - december 2019

Grattis till Anette Jonsson från Flen! Anette har efter resan till Kap Verde svarat på Vings digitala semesterenkät, under perioden sep - dec 2019 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-

Vinnare semesterenkäten, juni – september 2019

Grattis till Mia Mellberg från Stockholm! Mia har efter resan till Mallorca svarat på Vings digitala semesterenkät, under perioden juni - sep 2019 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-

Vinnare Greklandstävling, juli 2019

Grattis Maria Malmgren som vann en resecheck värd 15.000:- i vår tävling tillsammans med The Greek National Tourism Organization.

Vinnare Israel-tävling, juni 2019

Grattis Emma Björk som vann en resecheck värd 10.000:- i vår tävling tillsammans med Israel.

Vinnare semesterenkäten, januari - april 2019

Grattis till Mikael Eriksson från Umeå! Mikael har, efter resan till Gran Canaria, svarat på Vings digitala Semesterenkät under perioden januari - april 2019 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-.

Vinnare av Medelhavskryssning med RCI, februari 2019

Lina Martin vann en kryssning med Oasis of The Seas i Medelhavet med Royal Caribbean International (RCI) för två personer, vinstens värde 25.000 SEK. Vann gjorde Lina genom att berätta om en gång när hon hade flyt, samt motivera varför just hon skulle vinna. Linas motivering: "Sömnbrist, matstress & noll TIDSMARGINAL =småbarnsföräldrars liv i ett NÖTSKAL. Så i helgen flöt det PÅ, sovmorgon, schematomt & matro LIKASÅ! Vill återuppleva det i dagarna 7 & samtidigt bli man & FRU?

Vinnare semesterenkäten, Sep - Dec 2018

Grattis till Birgitta Höglander från Ursviken! Birgitta har efter resan till Rhodos svarat på Vings digitala semesterenkät, under perioden Sep - Dec 2018 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-

Vinnare Vings resepanel, januari 2019

Örjan Gustafsson vann en värdecheck på 2000 kr med motiveringen på frågan: Vart skulle du välja att resa om du vann presentkortet på 2.000 kr och varför vill du åka just dit?
Örjans motivering: "Thailand eftersom vi behöver en thaimout från all måsten.”

Vinnare semesterenkäten Sunclass Airlines

Grattis till Kerstin Hedberg från Arboga! Kerstin har efter resan till Kreta svarat på Sunclass Airlines digitala Semesterenkät, under perioden Juni-Sep 2018 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-

Vinnare semesterenkäten Ving

Grattis till Ann Svensson från Karlskrona! Ann har efter resan till Turkiet svarat på Vings digitala semesterenkät, under perioden Juni-Sep 2018 och därmed vunnit ett presentkort från Ving på 10 000:-

Vinnare #VivaMexiko, november 2018

Mats Jerfsten vann en värdecheck på 10 000 kr genom att motivera varför just han skulle vinna.
Mats motovering: Mats motivering: ”Snälla Ving, hjälp mig att få frugan att för en vecka, helst två lämna stugan Hon säger att vi måste prioritera en ny tapet men jag vill ut och resa på vår ledighet Mexiko har jag drömt om i så många år att det inte går att räkna på fingrar och tår Landets färgsprakande historia skulle bli vårt livs äventyr som jag vill uppleva live och inte bara i en resebroschyr Nu hoppas jag att vi får äta fredags-tacon i sin rätta miljö med sol och värme istället för bitande kyla och snö”

Vinnare #DiscoverBulgaria, oktober 2018

Anette Haeger vann en värdecheck på 20 000 kr genom att titta på 6 videos på lokala restips från Bulgarien och sedan motivera varför just hon skulle vinna.
Anettes motivering: "Maten, människorna, kulturen – den vackra och storslagna naturen. Allt som Bulgarien har att erbjuda – får reslusten i mig att sjuda!

Vinnare #GreekGetaway, oktober 2018

Jenny Lagström vann en värdecheck på 20 000 kr genom att motivera varför just hon skulle vinna:
Jennys motivering: ”För jag längtar efter turkost hav, gudomlig mat och sanslöst intressant historia!

Vinnare Vings resepanel, september 2018

Malin Toftemar vann en värdecheck på 2000 kr med motiveringen på frågan: Vem tar du helst med dig på en resa i vinter och varför?

Malins motivering: "Min frusna familj. När det är som mörkast behöver vi alla en dos c-vitamin, värme , solsken och en break i vardagen och åter få laddat batterierna.”

Vinnare Semesterenkäten

Grattis till Lars Wahman från Örebro! Lars har efter resan till Gran Canaria svarat på Vings digitala Semesterenkät, under perioden januari - maj 2018, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.

Vinnare Vings resepanel, juni 2018

Anders Sundström vann tävlingen med motiveringen på frågan: ”Vad är det bästa med att ha semester och varför?”

Anders motivering: ”Att få resa med min familj och se barnens glädje när resan ska starta, under själva resan ner till resmålet sedan att få leka, busa och bada med mina barn och få fina middagar med frun och barnen är absolut det bästa med en semester för mig.”

Vinnare i #äventyrensemirat, april 2018

Stort grattis till Joakim Örneblad som vunnit tävlingen #äventyrensemirat. Tävlingen gick ut på att samla stämplar genom att se olika videos och sedan skriva en motivering. Vi fick in 1400 tävlingsbidrag och Joakim Örneblad blev den lyckliga vinnaren av en värdecheck på 30 000 kronor från Ving.

Joakim Örneblads tävlingsbidrag: ”Ras Al Khaimah lockar med sina många äventyr, tänk att få vakna upp i öknen när dagen sakta gryr. Bestiga Hajar Mountains och se dagen gå mot natt, att vi tidigare inte hört mer om denna gömda skatt?! Längs den vackra kuststräckan vill vi sola och bada, ett äventyr med VING skulle göra oss otroligt glada!”

Juryns motivering:En glad och positiv motivering som på ett utmärkt sätt visar Ras Al Khaimahs bredd som resmål och alla spännande äventyr som finns att uppleva där.


Vinnare av startplatser till En Svensk Klassiker

Grattis till Ann Andersson som vann startplatser till samtliga klassiker-lopp! Förutom att svara rätt på alla frågor i vårt klassiker-quiz vann Ann med följande motivering:

"En utmaning för alla sinnen och som ger underbara minnen. Finns väl ingen bättre känsla än den som stärker en själv, alla delmoment har sin charm från skidspår till iskall älv. Förr var jag en soffpotatis utan flås som gärna åt hemmagjord bearnaisesås. Men nu har jag kommit på njutningen att äta rätt och träna, adrenalinkickarna är suveräna. I år hade jag satsat på Vasaloppet men det var till min besvikelse slutsålt, vinner jag nu gör mitt hjärta en trippelvolt. Blir denna vinst min, slår en dröm sedan barnsben in."


Vinnare Semesterenkäten – Sunclass Airlines

Grattis Andreas Sjösten från Hallstahammar! Andreas har efter resan till Kap Verde svarat på Vings och Sunclass Airlines digitala Semesterenkät, under svarsperioden oktober 2017 - januari 2018, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Semesterenkäten

Grattis till Yngve Andersson från Robertsfors! Yngve har efter resan till Almeria svarat på Vings digitala Semesterenkät, under perioden oktober 2017 - januari 2018, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Semesterenkäten

Grattis till Jonas Tellander från Tolg! Jonas har efter resan till Kroatien svarat på Vings digitala Semesterenkät, under perioden juni - september 2017, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Semesterenkäten – Sunclass Airlines

Grattis Kerstin Ristanovic från Norrtälje! Kerstin har efter resan till Cypern svarat på Vings och Sunclass Airlines digitala Semesterenkät, under svarsperioden juni - september 2017, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Vings resepanel, januari 2018

Nils Hjalmarson vann tävlingen med motiveringen på frågan: ”Vart skulle du resa i sommar om du vann presentkortet på 2000 kronor och varför?”

Nils Motivering: ”Montenegro låter både spännande och intressant, dit skulle jag mer än gärna resa med min "kära tant". Nya resmål med annan mat, språk och kultur, låter mycket lockande, eller hur ? Att få ta del av landets natur och dess historik, gör livets mening både rikare och så glädjerik.”

Vinnare fotbollsresa till Manchester

Stort grattis Mikael och Benjamin Karlsson Näs till vinsten av Vings Facebook-tävling "Vinn en Manchester-fotbollsresa för två personer" som arrangerades under tävlingsperioden: 8-17 december 2017. Tävlingen gick ut på att spela in en video på minst 15 sekunder där man visar upp sina fotbollskunskaper med en valfri Manchester United-tröja eller Manchester United-supporter attiraljer. Videon laddades upp i kommentarfältet i tävlingsinlägget på Facebook med hashtaggen #vingfotboll.

Här är det vinnande bidraget:


Vinnare Hitta Monky, december 2017

Ving har arrangerat tävlingen Hitta Monky i samarbete med Nordisk film. Vi säger grattis till vinnaren Åsa Nilsson som får ett presentkort värt 15.000:- från Ving.

Motivering:

"Vår dotter önskar sig ett eget syskon, en lillebror,
Drömmer varje dag om att se min mage växa sig stor.
Och en liten bebis är det vi alla i familjen önskar mest,
så därför vore en stork som familjemedlem allra bäst.
Det vore vårt livs chans,
Att äntligen få en bebisleverans.
Alla misslyckade försök tär på vår ork,
Så tänk om vi kunde få hjälp av en alldeles egen stork. "


Vinnare Vings resepanel, november 2017

Madeleine Rufatti vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vad önskar du dig i julklapp och varför?"

Madeleines motivering: "En kartong med sand, så jag kan sätta fötterna i och drömma mig bort."


Vinnare Vings resepanel, november 2017

Jens Florén vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vad är det första du gör när du kommer in på hotellrummet på semestern, och varför?"

Jens motivering: "Ställer ifrån mig väskan och kramar min fru för att väskan är tung och min fru är vacker."


Vinnare "Närmare solen", november 2017

Ett stort grattis säger vi till Therese Ejestrand som är vinnaren i Vings och Dubai turistbyrås tävling ”Närmare solen”.

Thereses motivering: ”Mina barn har länge pratat om att de vill resa utomlands. Dubai tilltalar väldigt mycket då jag har hört att det ska vara barnvänligt, lagom långt bort, ingen stor tidsskillnad. Sen alla sevärdheter i detta lyxiga land. Verkar fantastisk fint och väldigt läckert med all lyx. Att få bo på barnvänligt hotell och åka båt och tillbringa en dag på vattenland skulle vara en drömresa för mig och min familj. Nu håller vi tummarna.”


Vinnare Vings resepanel, oktober 2017

Anna Kristina Werner vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vad är det bästa med hotell och varför?” Grattis, önskar vi Anna Kristina som vinner en värdecheck hos Ving värd 2 000 kr.

Anna Kristinas motivering: ”Lämna in kropp och själ, slappna av och MÅ VÄL”


Vinnare i #HittaDittUSA

Stort grattis till Veronica som vunnit tävlingen #HittaDittUSA. Tävlingen gick ut på att göra ett test för att få förslag på vilken USA-resmål som skulle passa, samt att skriva en motivering. Vi fick in 28.000 tävlingsbidrag där Veronica blev den lyckliga vinnaren av en värdecheck från Ving, till ett värde av 40.000:-.

Veronicas tävlingsbidrag: "Det hade varit så häftigt att få komma till USA och uppleva deras kultur. Att äta hamburgare, ströva omkring på Manhattan och att få besöka Central Park där tv-serien Friends utspelade sig. Den serien har följt mig under en stor del av min uppväxt. Det hade varit en ära att få komma till New York och att få suga in stadens atmosfär och få vara galet lycklig!"

Juryns motivering: Här är juryns motivering: En härligt glad motivering om vilka aktiviteter Veronica vill upptäcka i USA. Hon har gett en målande beskrivning om vad USA kan bjuda på. Vi önskar henne en underbar resa!


Vinnare Vings resepanel, september 2017

Christina Norstedt-Pickelner vann värdechecken i Vings Resepanel som sändes ut i senaste månaden. Hennes motivering löd:

"Planering och längtan FÖRE. Upplevelserna PÅ PLATS. Minnena EFTERÅT. Som ett Kinderägg för vuxna."


Vinnare Semesterenkäten

Grattis till Ann Seidel från Enskede! Ann har efter resan svarat på Vings digitala Semesterenkät, under perioden februari-maj 2017, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Semesterenkäten

Grattis Maria Sjögren Öhrn från Södra Sandby! Maria har flugit med Sunclass Airlines och svarat på Vings digitala Semesterenkät under perioden februari-maj 2017. Därmed har Maria vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Vings resepanel, maj 2017

Åsa Nilsson vann värdechecken i Vings Resepanel som sändes ut i maj. På frågan ”Vad är det bästa med att ha semester” svarade hon:

"Att tiden går långsammare. Hemma gör rutinerna att tiden rusar iväg men på resor är det nya intryck, andra rutiner och nya bekantskaper som gör att tiden stannar upp en smula."


Vinnare Vings resepanel, april 2017

Johanna Henrysson vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vilket är ditt drömresmål i sommar?” Grattis, önskar vi Johanna som vinner en värdecheck hos Ving värd 2 000 kr.

Johannas motivering:
"Mitt drömresemål är dit jag reser med min familj. Platsen är inte så viktig bara vi får vara tillsammans och skapa nya minnen att stoppa i livets ryggsäck. Vi uppskattar sol och bad. Träning och god mat. Möjlighet att relaxa och dricka något gott samtidigt som vi blickar ut över havet.”


Vinnare Reseledare Jr

I Vings tävling Reseledare Jr fick en tjej eller kille mellan 10 och 13 år chansen att under en vecka sommaren 2017 vara Vings reseledare på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos. Vinnare av tävlingen blev Amanda Wittman, 13 år från Jönköping.

Se Amandas bidrag här


Vinnare, semesterenkäten

Grattis Jenny Warö från Stockholm som svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden oktober-januari, och vunnit en värdecheck från Ving på 10.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Grattis Elin Adolfsson från Sundsvall! Elin har flugit med Sunclass Airlines och efter resan svarat på Vings digitala semesterenkät under
perioden oktober-januari, och vunnit en värdecheck från Ving på 10.000:-


Vinnare Vings Resepanel, februari 2017

Alexander Sundberg vann resepanelen med sin motivering till frågan: "Vilken är din favoritstad och varför?"

En hyllning till Madrid, min drömdestination
Att ströva i Retiroparken ger skön rekreation
och hinna med Paseo del arte är vår ambition
Europas två bästa fotbollslag, vilken sensation
Chocolate con churros, minst en portion.
Summa: mat, fotboll och kultur i perfekt kombination!


Vinnare Vings drömfrukost, februari 2017

1. @Frökencederknopp:
Vattenmelonpizza. Vinnare av ett presentkort värde 5.000:-

2. @lashis:
Egg benedict med hollandaisesås och avokado. Vinnare av ett presentkort värde 3.000:-

3. @Kreativt_kaos:
Lyxlördag med drömfrukost. V - Vitaminrikt, I - Inspirerande, N - Närproducerat, G - Gott. Vinnare av ett presentkort värde 1.000:-


Vinnare Vings resepanel, december 2016

Ulf Sundequist vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vad är det bästa med att resa och varför?” Grattis!

Ulfs motivering:
"Bort från vardagstristess, komma tillbaka lyckligare."


Vinnare Vings Resepanel, november 2016

Ann-Sofie Karlsson vann resepanelen i november genom nedan motivering till frågan: Vad önskar du dig i julklapp och varför?

En önskad julklapp ifrån Ving Vore det bästa av alla ting Tänk att få uppleva en jul och nyår utan besvär En resa med make och barn som jag har så kär.


Vinnare av rekordtävlingen, Vings värld, oktober 2016

Stort grattis till Jonna Jerberyd, som vann vår rekordtävling i Vings värld nummer 2, 2016. Priset är en lyxresa till Dubai.

Så här löd Jonnas beskrivning av det rekord hon vill slå: ”Jag skulle vilja bli äldsta person att bestiga Mount Everest, det skulle vara ett imponerande rekord och kräva en riktig krutgumma för att klara av det!”


Vinnare i Semesterenkäten, oktober 2016

Frida Svensson från Västra Frölunda har svarat på Sunclass Airlines digitala semesterenkät efter resan under perioden juli - september och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare på Seniormässan, oktober 2016

Grattis Lisbeth Andersson i Farsta, som vann vår tävling på Seniormässan 2016. Priset består av ett presentkort på 5.000:-

Lisbeths beskrivning av sitt drömresmål löd:
”Jag vill åka till Gambia, ”the smiling coast”, för att människorna är så vänliga och man kan åka längs Gambiafloden och se ”riktiga” Afrika.”


Vinnare Vings resepanel, september 2016

Sigrid Malmström vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vart skulle du resa om du vann presentkort på 2.000?" Grattis!

Sigrids motivering:
”Till Jamaica- Bob Marleys förlovade land!
Med min älskade make.
Vi skulle gå där hand i hand,
med tårna fulla av sand.
Passar väl bra detta år när vi firat safirbröllop i vår!”


Vinnare Semesterenkäten

Sara Malm från Öjebyn har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan - under perioden juli-september - och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:- Grattis!


Vinnare av en VIP-upplevelse med Ving och Manchester United

Herman från Tranås skrev den vinnande motiveringen och vann en VIP-upplevelse med Ving och Manchester United. Grattis!

Hermans motivering:
”Min bror är en galen fotbollstok,
Han kan allt som en uppslagsbok.
Om Zlatan har han alltid värnat.
Tänk att kunna säga att man sett han tränat.
Att berätta på fester.
Att man varit med Ving sett Manchester.
Tänk att få åka på detta vi två.
Skulle göra våran vardag allt annat än grå!!!”


Vinnare #SwipeRAS

Jessica från Kolbäck skrev den vinnande motiveringen och vann en resecheck värd 30.000:-. Grattis!

Jessicas motivering:
”Jag älskar doften av den fina världen, prakten, glamouren och flärden. Ras Al Khaimah är ett fängslande resmål som bjuder på med massor av äventyr, där kan jag glömma vardagssysslor och istället njuta av underhållning, sevärdheter och lyxiga behandlingar som manikyr. Jag vill uppleva spännande historia och intressant kultur, varma stränder och en lockande havstemperatur. Det är bara på världsvana Ving jag kan känna mig som "The Queen" och min man som "The King.”


Vinnare av fotbollströja från Manchester United

Vinnaren av den signerade fotbollströjan från Manchester United blev Mariana Ehn från Surahammar

Marianas motivering:
”Vill man sin tonåring förnöja
ska man vinna en signerad matchtröja.
Då är man inte längre pinsammast i alla regioner
utan förtjänar stående ovationer.
Ja, det blev nog en välsignad sommarsemester
med en tröja med underskrifter från Manchester.”


Vinnare Ving 60

Ving fyller 60 år och det firades med att låta våra kunder dela sina bästa reseminnen i tävlingen #ving60år. Bland över 200 bidrag i tävlingen blev vinnaren Astrid från Gotland, som får en Ving-värdecheck på 20.000:-

Astrids bidrag:
Aten 1987, med Ving. Jag är 8 år och detta är min första utlandsresa någonsin. Förväntningar och drömmar - vad var det jag skulle få uppleva? Inte visste jag då att denna resa skulle få så stor betydelse för mig. Mamma, pappa, jag och min storasyster utforskade Akropolis. Förutom det storslagna i det, var gatuförsäljare nytt för mig. Jag förälskade mig i ett gammaldags fickur. Mamma sa: "allt kan köpas, utom tid". Jag förstod inte innebörden, men hon köpte mig klockan och den blev en kär ägodel och ett fint minne av resan och av min mamma. Min mamma finns inte längre. Hon hann inte bli så gammal. I dödsrunan skrev vi: Det liv är icke längst, som längst har varat. Den levat längst, som fyllde livet bäst." Den devisen, och mammas ord om fickuret, får mig att värdera nuet, skapa erfarenheter och upplevelser tillsammans med mina barn, på resor och i vardagen. Om tre veckor åker jag till Grekland med Ving. Denna gång med mina barn, barnen som min mamma aldrig hann träffa. Kanske köper jag ett fickur till min dotter som är sju år, snart åtta. Cirkeln är sluten. Ta vara på tiden och skapa upplevelser tillsammans. #ving60år

Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.