Vinn resan

EXTRA PENGAR TILL KLASSKASSAN?

TJÄNA IHOP ELLER
VINN RESAN!

Tjäna ihop eller vinn resan

Svårt att få ihop pengar till träningslägret? Med Stora ReseLotteriet kan din förening snabbt få ett rejält tillskott i klubbkassan. För dig som vill vinna en högklassig resa med oss har vi samarbete med flera stora lotteriföretag.

Drömreselotteriet

Varje månad lottar Drömreselotteriet ut över 65.000 vinster i form av värdecheckar på resor, kontanter och andra fina varuvinster du har nytta av när du är ute och reser. Varje vardag lottar de ut 4 stycken resor till ett värde av 5.000 kronor var, och varje fredag har du chans att vinna 1 miljon. Drömreselotteriet är lotteriet för dig som älskar att resa! Drömreselotteriet arrangeras av Kombispel där förmånstagarna är SAP och SSU.


Cancerfondens Rikslotteri

Vill du hjälpa till att besegra cancer och samtidigt ha chans att vinna en miljon, en ny bil eller en drömsemester med Ving? Köp lotter i Cancerfondens Rikslotteri! Överskottet från lotteriet går till svensk cancerforskning och bidrar till att fler drabbade kan överleva. Ansvarig lotteriarrangör är Cancerfonden.

Läs mer på www.cancerfonden.se/rikslotteri


Kombispel

Öppna dina möjligheter till de stora vinsterna. Med hela 4 chanser varje månad att vinna en miljon kronor ger våra prenumerationslotterier dig Sveriges största chans att bli miljonär! På kombispel.se kan du också vara med i Bonuschansen, ett snabbt lotteri i begränsad upplaga med förutbestämt antal lotter och pris. Vad sägs om att t ex satsa 200 och vinna en resa till Thailand för 20.000? Lotterierna arrangeras av Kombispel där förmånstagarna är SAP och SSU.

Läs mer på Kombispel.se