Våra medarbetare

Vår personal är vår starkaste egenskap, och vi kan med gott samvete säga att vår samlade kompetens är oslagbar när det gäller gruppresor utomlands. Hos oss får du alltid en personlig kontakt som kommer med tips och råd och som ser till att era krav och önskemål uppfylls när ni ska boka en konferens- eller gruppresa. Här är en kort presentation av våra medarbetare.

Stockholm
Ewa Ahlström Ving Grupp & Konferens

Ewa Ahlström Hernblad

Började arbeta i Vings Nyköpingbutik 1985 och har även arbetat ute på Vings resmål i 7 år. Reser gärna till något av Vings koncepthotell med familjen när tillfälle ges. Kombinerar resorna med träning och tränar både Zumba fitness och ridning på fritiden.

ewa.ahlstrom@ving.se

Margareta Widing Ving Grupp & Konferens

Margareta Widing

Började på Ving på 1980-talet. Bland alla favoritresmål är det Mallorca som sticker ut mest. På fritiden är det ofta naturen som lockar.

margareta.widing@ving.se

Samira Svanberg Ving Grupp & Konferens

Samira Svanberg

Började i resebranschen 1993 och har arbetat med både privat- samt affärsresor men hjärtat klappar mest för grupp- och eventresor. Älskar att resa både långväga med sol & bad som till en härlig storstad Europa.

samira.svanberg@ving.se

Eva Zetterlind

Jobbat mer än 40 år på Ving med olika tjänster genom åren. Brinner lite extra för att ta hand om våra grupper med deltagare som har funktionsnedsättning.
Gillar att spela golf på fritiden och favoritresmålen är Palma stad på Mallorca samt Sydafrika.

eva.zetterlind@ving.se

Sabina Ernlund

Började i resebranschen 2008, tidigare på ReseSkaparna. Upptäcker gärna nya platser, reser ofta till Vings koncepthotell med familjen eller drömmer sig tillbaka till Sydafrika. Tillbringar tid i handbollshallen, tränar eller spelar padel vid tillfälle.

sabina.ernlund@nltg.com

Marita Eriksoo

Jobbat i resebranschen sedan 1984, både utomlands som reseledare och på kryssningsfartyg, samt i olika reseföretag i Sverige. Har varit med Ving-koncernen sedan 1993, arbetat med långresor, lyxkryssningar och nu grupp- och konferensresor. Stort intresse för långväga resor.

marita.eriksoo@ving.se

Göteborg
Christina Ryrberg Ving Grupp & Konferens

Christina Ryrberg

Har jobbat på Ving sedan 1985. I stort sett all ledig tid spenderas i stallet med mina hästar. Men kan jag tag mig ledigt reser jag gärna till de grekiska eller karibiska öarna.

christina.ryrberg@ving.se