Gruppresor med Ving
Grupp- och
föreningsresor

Gruppresor utomlands

Är ni en klubb, förening, skolklass eller stor grupp vänner som har tänkt att resa utomlands till varmare breddgrader eller kanske en spännande storstad? Då är en gruppresa utomlands något för er! Kanske är det bridgeklubben som ska vara värd för en turnering, kören som vill träna tillsammans i nya omgivningar, handbollslaget som vill åka på träningsläger eller bouleklubben som vill få nya impulser.

Vi har lång erfarenhet av alla typer av gruppresor och föreningsresor och gärna hjälper er gärna att boka flyglösningar, hotell, aktiviteter, utflykter och lokaler.

Kontakta oss

Vi har skräddarsytt gruppresor för klubbar och föreningar i över 35 år. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en resa som passar er.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Träningsresor för idrottsföreningar
Idrottsförening

Intensivt träningsläger eller teambuilding? Stärk lagkänslan i t.ex. handbollslaget eller cykelklubben genom att åka på en träningsresa utomlands.

Bridgeresor och andra föreningsresor
Klubbar och föreningar

Gör något lite extra roligt med kören, boule- eller bridgeklubben – åk på en resa tillsammans. Oavsett vad som är er klubbs passion kan vi hjälpa er hitta den perfekta resan.

Klassresor

Drömmer ni om att avsluta terminen med en riktigt rolig och skön klassresa tillsammans? Res med oss till solen! Vi har arrangerat många klassresor genom åren och kan erbjuda resmål, hotell och aktiviteter som passar perfekt för alla typer av skolresor.

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.
Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta konferensresan.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se