Våra medarbetare

Vår personal är vår starkaste egenskap, och vi kan med gott samvete säga att vår samlade kompetens är oslagbar när det gäller gruppresor utomlands. Hos oss får du alltid en personlig kontakt som kommer med tips och råd och som ser till att era krav och önskemål uppfylls när ni ska boka en konferens- eller gruppresa. Här är en kort presentation av våra medarbetare.

Stockholm

Ewa Ahlström Hernblad

Började arbeta i Vings Nyköpingbutik 1985 och har även arbetat ute på Vings resmål i 7 år. Reser gärna till något av Vings koncepthotell med familjen när tillfälle ges. Kombinerar resorna med träning och tränar både Zumba fitness och ridning på fritiden.

Margareta Widing

Började på Ving på 1980-talet. Bland alla favoritresmål är det Mallorca som sticker ut mest. På fritiden är det ofta naturen som lockar.

Kristina Atterström

Började i resebranschen 1988 och har tidigare arbetat på Resespecialisterna, Nyman & Schultz samt Trivselresor. New York är favoritstaden nummer ett.

Samira Svanberg

Började i resebranschen 1993 och har tidigare arbetat på Nyman & Schultz, Egencia samt Trivselresor. Älskar att åka skidor med familjen och just nu är Vings koncepthotell Ocean Beach Club stor favorit.

Margaretha Hedlund

Har lång erfarenhet inom resebranschen som projektledare med grupp- och konferensresor och har sedan våren 2016 arbetat hos Ving med träningsresor. Reser gärna till olika destinationer och kombinerar helst min semester med träning och framförallt löpning, en perfekt möjlighet att utforska resmålet.

Camilla Olin

Yoga-amatör som tidigare jobbat som projektledare inom marknadsföring och kommunikation av internationella varumärken. Började hos Ving 2015 och kombinerar nu glatt projektledning med passionen för resor och Vings starka varumärken Sunprime, Ocean Beach Club, Casa Cook m fl. Los Angeles, Tel Aviv och Kapstaden är några favoritresmål.

Stephanie de Loës

Började på Ving 2016 och har tidigare arbetat i flera år som reseledare i Turkiet.
Har bott och rest världen över men Turkiet är en klar favorit tillsammans med Australien.
Vintertid har Stephanie nyligen fått upp ögonen för härliga Mexiko.
Har ett brinnande intresse för resebranschen och Vings värld.

Josefina Malmström

Började på Ving 2015 och har jobbat som reserådgivare både i vår försäljning och i Ving butiken på Sveavägen. Kommer senast från vår nordiska supportavdelning för Vings återförsäljare och reserådgivare . Reser gärna till olika destinationer där man kan kombinera solsemestern med utflykter och shopping . Vings koncepthotell Sunprime och Casa Cook är storfavoriter att spendera semestern på.

Josefina.Malmstrom@ving.se

Göteborg

Christina Ryrberg

Har jobbat på Ving sedan 1985. Fritiden spenderas med den egna hästen Calle och resor till Medelhavet. Turkiet är en favorit tillsammans med Grekland, men vintertid är Mexiko och de karibiska öarna uppskattade.

Malmö

Maria Sjöstedt

Varit Ving trogen sedan 1987, älskar att åka skidor på längden och utför. Har inget favoritresmål, tycker spänningen ligger i att uppleva nya platser. Spanien och Grekland är dock svårt att tröttna på...