• passar vuxna

Sunprime Miramare Beach

 • Åldersgräns 16 år
 • Direkt vid havet
 • Härliga grönområden
Se tillgängliga rum
skip links

Klassiker med fantastisk trädgård

Under 1960-talet var hotellet, då under namnet Miramare Wonderland, ett favorittillhåll för den internationella kändiseliten. Hotellområdet är verkligen någonting alldeles extra. 70.000 kvadratmeter stort och en dryg kilometer långt, med gångstigar som slingrar sig genom en lummig trädgård. Och utsikten över havet är spektakulär. På Sunprime Miramare Beach bor du i sviter eller bungalower. Precis som vanligt på Sunprime Hotels njuter du också av vällagad mat i våra restauranger och deltar gratis på gruppträningar. Vill du skämma bort dig själv lite extra föreslår vi att du unnar dig en skön behandling i Sunprime Spa.

Hotellfakta

 • Pool
  Ja
 • Barnpool
  Nej
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  2 st
 • Hiss
  Nej
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  2 km
 • Närmaste strand/bad
  0 m
Njut av en stunds avkoppling vid infitypoolen
Classic Suite 1 rum. terrass med havsutsikt
Här finns fina möjligheter till en springrunda
Sunprime
På våra egna Sunprime Hotels har vi skapat en avslappnad atmosfär för vuxna gäster som reser utan barn.
 • Åldersgräns 16 år
 • Direkt vid havet
 • Härliga grönområden
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Spa, Gym och SATS-klasser
 • Travelife-certifierat hotell
 • Direkttransfer när du flyger med Sunclass Airlines
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Under 1960-talet var hotellet, då under namnet Miramare Wonderland, ett favorittillhåll för den internationella kändiseliten. Bland annat ska Jackie Kennedy
ha bott här.
Hotellområdet är verkligen någonting alldeles extra. 70.000 kvadratmeter stort och en dryg kilometer långt, med gångstigar som slingrar sig genom en lummig trädgård. Låga
lägenhetsbyggnader och bungalower ligger utspridda i området, och här finns gott om ytor för dig som vill ha en egen plats i avskildhet. Det är stora avstånd inom hotellet och från vissa rum är det längre till poolområdet. På hotellområdet finns också en stor konstgjord lagun som inte är badbar, med ett flertal små avsatser där du kan njuta av total avkoppling. Utsikten över havet är spektakulär.
På Sunprime Miramare Beach bor du i sviter eller bungalower. Alla har luftkonditionering och balkong eller terrass, många av dem med utsikt över havet. Poolområdet går inte heller att klaga på. Kring den stora poolen finns det gott om plats och tillräckligt med solstolar och parasoller för alla. Precis som vanligt på Sunprime Hotels njuter du också av vällagad mat i våra restauranger och deltar gratis i gruppträning ledd av utbildade instruktörer. Vill du skämma bort dig själv lite extra föreslår vi att du unnar dig en skön behandling i Sunprime Spa. I området utanför hotellet finns lokala souvenirbutiker, enkel shopping och ett flertal restauranger som erbjuder genuin grekisk mat.
Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunprime
På hotellets informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunprime, tillsammans med annan användbar information.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på våra Sunprime Hotels har du tillgång till vår service i receptionen dygnet runt. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester.
Rökfritt
Sunprime Miramare Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden. Rökfritt gäller även i rummen, restaurang samt e-cigaretter.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns inga sviter som är anpassade för rörelsehindrade personer.
Säsong
Hotellet har öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.
På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Bröllop på Sunprime Hotels
Funderar ni på att gifta er utomlands? Planerar ni dessutom ett barnfritt bröllop är Sunprime Miramare Beach det självklara valet för er. Här kan ni få ett oförglömligt bröllop med nära och kära. För mer information, skicka ett mail till oss på engelska till: miramare@sunprime.net
Övrigt
Reception: Öppen dygnet runt. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. AVIS-biluthyrning, bordsreservation, växling, bokning av spa m.m. Tvättservice mot avgift.
Byggt: 1959. Renoverat: 1998. 2010 renoverades bungalowerna med havsutsikt och privat pool. 2012-2013 renoverades vardagsrummen och sovrummen på Classic Suite och Junior Suite.
174 sviter. Hiss: Saknas.
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: Bredvid hotellet finns en allmän parkering med ett begränsat antal platser.
Hotellmanager
Themis Kriara

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

Mars-oktober
1-2 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10,00 euro per rum eller lägenhet och natt

November-februari
1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella rating är 5.

Boende

Sunprime Miramare Beach är byggt längs havet och består av en lummig trädgård, gångstigar och en konstgjord lagun med flera små avsatser som låter dig njuta av total avkoppling. Hotellet har en spektakulär utsikt över havet.

Vill du veta var ditt boende ligger? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Classic Suite

Enrumssviter för två personer.

Junior Suite

Juniorsviter med vardagsrum och sovrum.

Prime Lounge Suite

Mysiga och fina sviter där du kan sitta utomhus och njuta av ljumma och sköna kvällar i komfortabla loungemöbler.

Prime Pool Suite

Härliga sviter där du kan hoppa direkt ner i poolen från din egen terrass. Unna dig något alldeles extra!

Bungalow Suite

Mysiga bungalower med vardagsrum och sovrum för två personer.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Läge och transfer