PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Du vet väl att Vings värld aldrig är mer en ett knapptryck bort – oavsett om knapparna sitter på en dator, surfplatta eller smartphone?

Här har vi samlat alla våra appar för iPhone, iPad och Android. Ladda ner, koppla av och låt dig inspireras!

Ving – Bokning, inspiration och information om dina resor

Med vår app i din ficka blir semestern enklare. Efter att du har genomfört din bokning loggar du in i appen och får allting serverat innan och under din resa. Du kan enkelt planera inför avresa med flygtider, flygbolagsinformation och eventuella mellanlandningar. Bara ett klick bort finns taxfree-beställning och möjlighet att boka sittplats om du reser med Thomas Cook Airlines. Ditt hotell har en central plats på kartan som också har tips på restauranger och platser att besöka. Förutom Vings utflykter finns det också resmålsguider med bra info om många av våra resmål.

Hämta vår app till din smartphone här:

Lollo & Bernies lekis för iPhone

Nu kan alla barn leka med sina favoritmaskotar även på hemmaplan. Hjälp Bernie att klättra upp för hotellet i hotellhoppet, spela strandmemory eller dansa och sjung med i Lollo & Bernies dansskola. Spelen är enkla och intuitiva och passar lika bra hemma i soffan, som på flyget eller kanske i skuggan vid poolen när man vill ta det lugnt en stund.

Hämta Lollo & Bernies lekis till din iPhone här:

Ving för Apple TV

Väck reslusten med Vings app för Apple TV! Låt dig inspireras och dröm dig bort till spännande resmål världen över direkt från din TV-soffa med våra artiklar, resetips och topplistor.

Erbjudanden och inspiration

Prenumerera på Vings nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av härlig inspiration, restips och aktuella erbjudanden.

Vings nyhetsbrev