Följ med till Teneriffa 6-13 april 2025

Tillsammans kommer Maria och Jenny erbjuda en härlig mix av yoga!
Varmt välkommen till en vecka på Teneriffa där du kan fylla på med energi, vila och
återhämtning. Genom varierande och inspirerande yogaklasser kommer du både att
utmanas och få möjligheten att landa i stillhet.

Passar för: Alla
När: 6-13 april 2025
Var: Hotell; Sunprime Ocean View, Teneriffa
Pris: Fr. 16.488:- per person i delat dubbelrum med frukosbuffé
Enkelrumstillägg, begränsat antal: fr 3400.-
Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

 • Passar alla oavsett nivå
 • Varierande och inspirerande yoga klasser
 • Sköna stunder för bad och vila

Vad ingår

 • Flyg
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Frukostbuffé
 • Träningsprogram

Valfria tillägg

 • Avbokningsförsäkring: 499:-
 • Reseförsäkring kompletterande till hemförsäkringen: 315:-

Mer om resan

Se denna resa som en gåva till dig själv, tillsammans med dig själv eller varför inte ihop med några vänner. Denna yoga-resa är för alla nivåer och former - både för dig som är en van utövare och för dig som är nyfiken! Vi kommer att skapa yogaklasserna först när vi träffat gruppen och med två yogalärare ansvariga för all undervisning kan du förvänta dig ett smörgåsbord av yoga!

Upplev en fantastisk, återhämtande och stärkande yogaresa till den vackra ön Teneriffa.

Våra morgnar tillsammans kommer att innebära ett mjukt uppvaknande i form av meditation och olika övningar följt av en energigivande, fysisk yogaklass som avslutas med avslappning.

Eftermiddagsyogan blir av en lugnare form av långsammare flöden och yin eller meditation i rörelse/shaking med fokus på att nå ett stillsammare och klarare sinne.

Kvällsstunden blir tid för reflektion och vi kommer dela med oss generöst av olika tekniker, spellistor och smått och gott som du kan ta med dig tillbaka till Sverige.

Under dagarna finns gott om tid till avkoppling, men även vandring.

För att du ska få uppleva Teneriffa “på riktigt” och njuta av naturens läkande kraft, så kommer vi även att erbjuda två olika vandringar för att utforska en del av öns vackra natur och berg!
Teneriffa är nämligen en fantastisk vandringsdestination. Ön är som en egen liten kontinent med höga berg och vulkaner, öken, djungelliknande skog, små byar, stränder och hela tiden med det brusande Atlanten i närheten.

Vandringen är lagom ansträngande och passar både nybörjare och erfarna. En av turerna kommer att gå till den otroligt vackra Masca-dalen. Här finns flera olika vandringsmöjligheter att få njuta av! En kortare vandring med fina överraskningar.

Yoga upplägg:

08:00-08:20 Kriyas, Meditation och Chanting
08:30-10:00 Vinyasa/Hatha Flow
16:30-18:00 Slow Flow och Yin eller Embodied Movements
20:30-21:15 Meditation eller Yoga Nidra (två tillfällen)

Under dagarna finns det gott om tid att njuta av öns vackra natur, vandringsleder, stränder och hotellets spa.

*med reservation för ändringar

Förutom yogan erbjuder Teneriffa och hotellet Sunprime sköna stunder för bad och vila under palmträden eller i solen, samt fantastiska promenadmöjligheter längs havet.
Vill du utforska ön eller ha fler aktiviteter under dagen finns det möjlighet att boka in extra upplevelser som vandring, snorkling, surfklasser eller unna dig en behandling på hotellets spa.

Vi ser framemot att dela en underbar vecka med dig, fylld av yoga, vandringar och gott om tid för avkoppling och sköna stunder i solen. En skön resa med vackra minnen för livet.
Boka din plats idag och ge dig själv en oförglömlig upplevelse av energi, balans och glädje

Yogalärare på resan

Jenny Viktorsson är en passionerad yogalärare med nästan 20 års erfarenhet av olika yogastilar, healing och meditation. Hon började sin resa som yogalärare på heltid på Yogakendra i Malmö, Sverige, och undervisar nu på flera studior i Sverige, Teneriffa och online. Jenny är specialiserad på Shakti Flow-klasser, som kombinerar Hatha, Vinyasa, Yin, Restorative och Kundalini yoga, med fokus på att utforska intuitiva källor genom ljud, mudras, kriyas och meditationer. Hon har också gått kurser i healing, coaching, yogaterapi och meditation. Jennys huvudsakliga intresse ligger i att skapa djupa helande upplevelser som återansluter individer med deras visdom, kraft och väsen. Hon bor för närvarande på Teneriffa, Spanien, men reser ofta till Sverige för att dela med sig av sina klasser, workshops, shakticirklar och fördjupningar. Du kan hitta mer information om Jenny och hennes erbjudanden på hennes Instagram (@jennyshaktiflow) och hemsida (jennyshaktiflow.com)

Maria Sillén Sittner är certifierad Global Yoga-lärare med passion för holistisk hälsa och välbefinnande. Till vardags undervisar Maria på studior i Lund och Malmö. Hennes undervisning i multistyle yoga fokuserar på Vinyasa, en dynamisk och fysiskt stärkande yogaform där rörelser synkroniseras med andningen. Maria utformar sina klasser för att ge både en kraftfull fysisk träning och ett lugn i sinnet, och hon väver alltid in inslag av yogafilosofi för att främja självutveckling, reflektion och affirmationer. Marias egen yogapraktik är djupt rotad i Ashtanga, vilket ger henne en solid grund att bygga sina Vinyasa-klasser på. Hon har också ett starkt intresse för naturlig och holistisk hälsa, vilket har lett henne till att specialisera sig inom lymfyoga, lymfmassage och andningsövningar. Dessa tekniker integrerar hon skickligt i sina klasser för att hjälpa sina elever att nå en djupare förståelse och upplevelse av kroppens och själens samband. Oavsett tid på dygnet eller typ av klass är Marias mål alltid detsamma: att skapa en helande och stärkande upplevelse för dig som deltagare, där du kan utvecklas både fysiskt och mentalt. Med sitt passionerade intresse för holistisk hälsa och sin djupa kunskap inom yoga erbjuder Maria en unik och berikande yogaupplevelse som inspirerar till långvarig balans och välmående. Läs mer om Maria på www.yogini-ia.com , få uppdateringar och connecta på Instagram: yogini_ia

Boende

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Ocean View

En kort promenad från stranden och den fina strandpromenaden i Playa de las Americas ligger vårt vuxenparadis Sunprime Ocean View. Hotellets lägenheter och sviter har modern inredning med snygg design och här finns också ett litet poolområde med bekväma solstolar Soltörstande livsnjutare är välkomna upp till hotellets fina takterrasser.