Två män cyklar
Sport

Ving

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners för träningsresor

Våra välrenommerade samarbetspartners har med sin långa erfarenhet förutsättningar att skapa den perfekta träningsresan för dig. Inom våra olika träningsreseområden har vi noga valt ut våra samarbetspartners för Ving.

Organisationer

Logga för Vätternrundan

Vätternrundan

Med många års erfarenhet arrangerar Vätternrundan och Ving cykelläger på vackra Mallorca.

Företag

ICA

Tillsammans med ICA anordnar Ving mat- och träningsresor. Resor skapade för dig som vill komma igång med träningen, träffa likasinnade och lära dig mer om hälsosam mat.

SATS

På Vings koncepthotell finns alltid SATS-utbildade instruktörer som håller i gruppträningspassen.

Samarbetspartners

Emma Guldner

Emma Guldner driver Dittyogarum.se i Göteborg, med återhämtning som grund. Hon arbetar heltid med yoga och får bla sjukskrivna från läkare, psykologer och anhörigstöd till sin studio som är behov av rehab i form av återhämtning.Efter en långvarig utmattning med stressrelaterad grund så omskolade hon sig helt för att ägna sig åt yogan och egenvård på fulltid. Hon hade då arbetat i 15 år med barn, ungdomar och vuxna med neuro psykiatriska funktionshinder. Med sina egna erfarenheter brinner hon för att förmedla vikten i återhämtning och närvaro. Med sig har hon utbildningar som bland annat Certifierad medicinsk yogaterapeut (Mediyoga), utbildad stress- och utmattningscoach, mindfulnesslärare, soundhealer, och Reiki healer. Emmas lyhördhet, lugn och vägledande guidning är mycket uppskattad av tidigare deltagare på hennes yogaresor.

Malin Berghagen

Malin Berghagen har inspirerat i yogans anda i 23 år och är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare. Malin är den traditionella yogan trogen där hon har hämtat inspiration från framför allt Hatha yogan, Ashtangan och Rocket yoga. Hon tar även in inslag av mer personlig tocuh av det som får henne att må bra, känna sig levande och i harmoni. Hennes guidade meditationer är hennes signum så lugnet infinner sig för hennes deltagere i slutet av varje yoga pass.

Coachmalin

Malin "Coachmalin" Gustafsson

Malin Gustafsson är Coachmalin, sjuksköterskan som blev simcoach, PT, kostrådgivare, yogalärare samt gruppträningsinstruktör. Hon är utbildad vid Högskolan i Malmö, en kandidat vid GIH och läser masterprogrammet i idrottsvetenskap vid Linneuniversitetet. Coachmalin kör simresor för vuxna och med sig har hon Therese Alshammar och Anders Bladh, båda med enorm erfarenhet inom simning. Tillsammans med glädje och gemenskap hoppas de kunna nå ut till alla sorters simmare eller blivande simmare och få ge något till var och en för fortsatt simning på hemmaplan.

Pernilla Cristvall

Pernilla Cristvall

Pernilla startade och driver YogaDevi som är en traditionell mysoreyogastudio med flera yogastudios i Stockholm. Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden som hon har valt att kalla för ”Medveten Livsstil”.

Athletics Sports Club

Athletics Sports School arbetar kontinuerligt med att utbilda personliga tränare, fystränare och terapeuter runt om i världen genom bland annat sina samarbetspartners Eleiko och Riksidrottsförbundet. De utbildar dagligen idrottare på Nationella Idrottsutbildningen på Filbornaskolan i Helsingborg och är rådgivare till många aktiva idrottare och tränare.
Athletics Sports School drivs sedan 15 år tillbaka av Lisette och Anders Lindsjö. De älskar att utveckla allt från motionärer till elitidrottare samt tränare.

Yogastories

Therése Furudal Hydén bor i Åre där hon driver företaget Yogastories. Förutom retreats och yogaresor jobbar Therése med Global Yoga, där hon är en del av utbildningsteamet och utbildar yogalärare. Therése är en uppskattad presentatör på träningsevent runt om i Norden och hennes klasser kännetecknas av personlighet och närvaro. En mix av djup och lätthet, skratt och allvar.

Anna Hansson

Anna Hansson

Anna har arrangerat hälsoresor sedan 1991 med stor framgång. Hon är diplomerad friskvårdscoach, massör, tränare inom core, styrka, dans och rörlighet. Anna är också föreläsare inom friskvård och hälsa. Häng med Anna och hennes träningsteam på resorna med Hansson & Restore.

Marie Forssell och Ann-Helen Block

Marie Forssell och Ann-Helen Block

Marie och Ann-Helen har drivit gym i ca 15 år och är utbildade gruppträningsinstruktörer inom många grenar. I mer än 30 år har dom jobbat med friskvård.
Vill du följa med på deras träningsresor, håll utkik efter Egotrippen.

Shay Peretz

Shay Peretz

Shay har praktiserat yoga över 20 år. Med lärare och influenser som sträcker sig från Forrest Yoga, Vinyasa Flow och Bhakti Yoga samt influenser och lärare från ett flertal studios i USA och i Los Angeles specifikt. Shay’s yoga och sätt att lära ut grundar sig i, och har utvecklats från, en lång vistelse på Green Gulch Zen Center, ett Zen-kloster i San Francisco-området samt hans erfarenhet som bergsguide i Sierra Nevada, California.

Sofia och Fredrik Åhman

Sofia och Fredrik Åhman

Sofia är träningsexpert på TV med sin ”Hemmagympa med Sofia” och medverkan i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare, PT samt senior PT. Fredrik är idrottslärare och fd elitlöpare. Han är en mästare på att "lura" folk att börja jogga och tycka det är kul!

Livia Wanntorp

Livia´s Yoga

Livia är Certifierad Viryayogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance och innehar en mängd yogaspecialiseringar. Företaget Livia’s yoga erbjuder både kurser, workshops och retreater.

Nick Ländqvist

Nick Ländqvist

Nick är före detta svensk landslagsgymnast och coach som har sadlat om till Medicinsk- och personlig tränare med specialitet inom ryggsmärta, funktionell träning, bålstabilitet och stretch. Idag arbetar Nick som PT & Medicinsk tränare med bl a fokus på bäckenbottenproblematik och olika bål-/ryggskador samt fotens anatomi. Han föreläser på alla Seniormässor runt om i Sverige om träning för seniorer.

Padelevent Mallorca

Anneli och Christian startade Padelevent Mallorca 2017. I Spanien är padel sedan länge en väldigt populär sport som nu även växer snabbt i Sverige och övriga Europa med många nya padelklubbar. Idén till Padelevent startade genom deras eget intresse för padel och Mallorcas unika utbud att umgås och träna tillsammans. Det här vill de gärna ge fler en möjlighet att testa genom dessa resor!

Cecilia Hedström

En omtyckt och populär yogalärare som driver studion Yogabolaget i Åkersberga. Cecilia har lång erfarenhet och brinner för att nå ut med yogan. Hennes klasser är allt från nybörjare, rehabyoga till mer avancerade klasser. ”Yoga för mig är allt jag gör, från det jag vaknar på morgonen till jag går och lägger mig. En livsstil och så mycket mer än bara asanas (rörelser)." Alla kan yoga och det är det som gör yogan så fin." Cecilia har flera yogautbildningar och är även utbildad kraniosakralterapeut och massör.