Vårt eget flygbolag - en bättre flygupplevelse

När du reser med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, kan du räkna med en behaglig flygresa. Vi har lagt stor möda på att göra våra flygresor till en så skön upplevelse som det bara går. Vi ersätter nu hälften av vår flotta med nya Airbus A321-plan. Samtidigt uppgraderas interiören i övriga flyg med nya säten och ett nytt underhållningssystem. Vi har non stop-flygningar över hela världen och all mat ingår på våra långdistansflygningar, oavsett vilken flygklass du reser med. Taxfreeutbudet och den utmärkta servicen är andra ingredienser som gör långresan till en riktigt trevlig upplevelse.

Nya och uppgraderade flygplan
Nu kommer din resa med Thomas Cook Airlines att bli ännu skönare. Vi ersätter hälften av vår flotta med nya Airbus A321-plan. Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och uppgraderat alla våra plan med nya ergonomiska säten, mer benutrymme, fräschare kabiner och ett helt nytt underhållningssystem.

Läs mer om våra nya flygplan.

Nordens största taxfree-butik
Solglasögon till semestern, godis till barnen eller kanske en present till grannen som vattnat blommorna? I Airshoppen hos Thomas Cook Airlines kan du välja och vraka bland mer än 700 varor - allt till priser som är upp till 65 % lägre än i den vanliga handeln.

Nordens billigaste taxfree-varor
Hos Thomas Cook Airlines Scandinavia hittar du Nordens billigaste taxfree-varor. Tack vare vår prisgaranti får du pengarna tillbaka, om du mot förmodan skulle hitta våra varor till ett billigare pris i någon av de nordiska flygplatserna.

Skandinaviens bästa service*
När du flyger med Thomas Cook Airlines Scandinavia börjar semestern redan ombord på flyget. Vår duktiga kabinpersonal är känd för att bjuda på bästa tänkbara service, och vi får högst betyg av alla de skandinaviska charterflygbolagen, enligt gästerna själva.

Möjlighet att uppgradera sittplatsen
Fönsterplats eller extra benutrymme? Vid mittgången eller nära en toalett? Oavsett var du har din favoritplats ombord på flygplanet kan du se till att du hamnar rätt genom att förboka sittplats på flyget.

Möjlighet att uppgradera måltiden
Mat och dryck är en viktig del av semestern, och semestern börjar redan på flyget. På långdistansflygningar ingår vårt populära Holiday Meal i priset, och vill du göra resan ännu festligare kan du uppgradera till Royal Meal eller förbeställa en flaska champagne. På kortdistansflygningar beställer du själv den meny du vill ha, enkel väg eller tur och retur.

Easy Travel
Nu kan du slappna av ännu mer när du bokar en semester på våra Sunprime Hotels och Sunwing Family Resorts. På dessa hotell erbjuder vi nämligen Easy Travel när du flyger med Thomas Cook Airlines på både ut- och hemresan. Vad sägs till exempel om att slippa köa på flygplatsen och istället checka in ditt bagage på hotellet? En annan fördel är att varje passagerare får ta med sig tio kilo extra bagagevikt helt utan kostnad. Transferbussen går dessutom direkt till ditt hotell utan att stanna vid några andra hotell längs vägen – en extra lyx som bara erbjuds på dessa hotell.

* Bäst gästbetyg av de skandinaviska charterflygbolagen.

Läs mer på thomascookairlines.se

Här hittar du övriga flygbolag vi samarbetar med.

Allt om din resa

På sidan "Kundservice" hittar du all praktisk information du behöver veta om din resa.

Kundservice