Taxfree

Spara upp till 50 %

Beställ taxfree till resan

I Airshoppen hos Vings flygbolag Sunclass Airlines är priserna alltid lägre än i flygplatsbutikerna hemma. Välj och vraka bland mer än 1 200 varor – allt till tullfria priser som är upp till 50 % lägre än i den vanliga handeln. När du förbeställer får du dina varor levererade direkt till sätet på flygplanet. Enkelt och bekvämt.

BESTÄLL TAXFREE

Du kan förbeställa varor till både ut- och hemresan. Varor till utresan måste beställas senast fyra dagar före utresan. Varor till hemresan kan du även beställa ombord på flyget på utresan. När du ska flyga med Sunclass Airlines får du en taxfreekatalog hemskickad. Du kan också bläddra i taxfreekatalogen på webben.

Taxfree hos övriga flygbolag

Har du bokat en resa med reguljärflyg erbjuds ingen eller endast begränsad försäljning av taxfreevaror. Här hittar du länkar för förbeställning hos andra flygbolag vi flyger med:

Tullinformation

Du ansvarar själv för tull och skatter för dina inköp under vistelsen. Olika regler gäller om du reser till/från länder inom eller utanför EU. På Tullverkets webbplats kan du läsa om vad som gäller för in- och utförsel av varor till och från Sverige. Regler för in- och utförsel för andra länder tar du reda på genom att kontakta respektive lands ambassad eller konsulat.

Vid resor till Kroatien, Bulgarien, Italien och spanska fastlandet kan vi inte erbjuda försäljning av cigaretter och alkohol på grund av gällande bestämmelser.