PART OF THE THOMAS COOK GROUP

City- och weekendresor

Hos Ving kan du boka resor till 47 av de mest populära och spännande städerna runt om i världen. Oavsett vilken stad du väljer kan du vara säker på en sak: när du reser med oss bor du på noggrant utvalda hotell med bra läge. Det vill säga nära centrum och de viktigaste sevärdheterna. Allt för att du ska få ut maximalt av din tid på resmålet, och slippa lägga dyrbar tid på krångliga transporter. Du har ju semester.

Vill du resa nu? Här hittar du prisvärda sista minuten-resor till utvalda cityresmål »
  • Bo nära centrum
  • Välj bland bra hotell i alla prisklasser
  • Res tryggt – när du bokar med Ving gäller paketreselagen

Samtliga prisexempel är med avreseort Stockholm. För att se priser för andra avreseorter, klicka på ett prisexempel och välj annan avreseort på nästa sida.


Vings cityguider

Bästa citytipsen!

Våra korrespondenter delar med sig av sina bästa tips från New York, London, Paris, Berlin, Barcelona, Palma och Dubai.

Trygghet före avresa

Köp till en avbeställningsförsäkring när du bokar en reguljär paketresa så kan du få alla reskostnader tillbaka vid avbeställning. Bl.a. täcker försäkringen avbeställning på grund av:

  • Akut sjukdom och olycksfall
  • Inställda evenemang

Långweekend i solen

Långweekend i solen

Åk på en minivecka till exempelvis Mallorca, Rhodos eller Gran Canaria. Perfekta resor för dig som vill njuta av sol och värme utan att behöva ta ut en massa semesterdagar.

Minisemester
Fotbollsresor

Världens bästa fotboll

Med Vings fotbollsresor kan du uppleva världens bästa fotboll på riktigt, både i engelska Premier League och i spanska La Liga.

Vings fotbollsresor