Vings vinter 2014/2015

Gillar du sol och värme, även på vintern? Då kan vi locka med massor av härliga resmål som bjuder på sommarväder hela vintern! Har du svårt att bestämma vart du vill åka? Med våra kombinationsresor kan du skräddarsy din semester med flera resmål, hotell och upplevelser.
Skulle dina planer hinna ändras innan resan så är det inga problem – med vår av- & ombokningsförsäkring så kan du enkelt boka om resan. Trevlig vinter!


Vilket hotell passar dig?
Sunprime – Skräddarsytt för dig som reser utan barn
Family Garden – Noggrant utvalda familjehotell
Sunwing Family Resorts – Vings eget familjeparadis
Bokningsbara resor vintern 2014/2015

St Martin/St Maarten
-Nyhet!

St Martin/St Maarten är mycket ö på en liten yta. Här finns folkliv, natur, nöjesliv, stränder och kultur, allt på en ö som inte är mer än några mil tvärs över.

Jamaica

Kritvita stränder, tropiskt klimat och en avslappnad atmosfär som snabbt smittar av sig. Gröna och kuperade Jamaica är utan tvekan en av Karibiens vackraste öar.

Kuba

Vita korallstränder, romdrinkar, cigarrer och heta salsarytmer. Ett besök på mytomspunna Kuba blir garanterat ett minne för livet. Vi erbjuder resor till Havanna och Varadero.

Aruba

Aruba är Karibien när det är som bäst. Kritvita stränder med korallsand, kristallklart varmt vatten, fantastisk mat och hotell direkt på stranden.

Mexiko

Mexiko är perfekt för dig som vill kombinera en skön sol- och badsemester med spännande kultur, uråldrig historia och fantastisk mat.

Punta Cana, Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken

Vid Dominikanska republikens östra hörn, där Atlanten möter Karibiska havet, ligger Punta Cana. Här finns det skönaste klimatet och de vackraste stränderna i hela landet.

Phuket

Mytomspunna Phuket är Thailands största och mest populära ö. Här finns något för alla: glittrande vatten, vackra stränder, fantastisk mat och ett stort nöjesutbud.

Kap Verde

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna, men flera grader varmare. Sedan vi lanserade nonstop-flyg till Kap Verde har den solsäkra ögruppen blivit populärare än någonsin.

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell, så här finns mycket att välja på.

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Fuerteventura

Fuerteventura

Kanarieöarnas näst största ö kombinerar en avslappnad, genuin känsla med ett stort utbud. De breda, milslånga stränderna sträcker sig i princip runt hela ön.

Hurghada, Egypten

Hurghada, Egypten

Hurghada är en riktig oas för oss nordbor. Sevärdheterna och badvattnet håller hög klass, liksom golf- och dykmöjligheterna.

Resor till Marsa Alam

Marsa Alam, Egypten

Marsa Alam är yngre som turistort jämfört med Hurghada, men är inte desto mindre avkopplande för det. Tvärtom. I Marsa Alam går det inte att bli stressad.