Vings vinterresor 2014/2015

Det finns egentligen bara en enda sak vi inte vet om resor. Det är hur just du vill resa, precis nu, den här gången. Så från och med nu kan du själv välja, sy ihop och komponera din vinterresa vart du vill och precis som du vill ha den. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm. Och allt börjar här. Trevlig resa!


Semester med All Inclusive

Hotell med All Inclusive
Hotell där allt ingår

Var är det varmast i vinter?

Värmeguiden
Hitta solen med vår värmeguide

Upplev Karibien till havs

Kryssa med Ving
Bokningsbara resor vintern 2014/2015

St Martin/St Maarten
-Nyhet!

St Martin/St Maarten är mycket ö på en liten yta. Här finns folkliv, natur, nöjesliv, stränder och kultur, allt på en ö som inte är mer än några mil tvärs över.

Jamaica

Kritvita stränder, tropiskt klimat och en avslappnad atmosfär som snabbt smittar av sig. Gröna och kuperade Jamaica är utan tvekan en av Karibiens vackraste öar.

Kuba

Vita korallstränder, romdrinkar, cigarrer och heta salsarytmer. Ett besök på mytomspunna Kuba blir garanterat ett minne för livet. Vi erbjuder resor till Havanna och Varadero.

Aruba

Aruba är Karibien när det är som bäst. Kritvita stränder med korallsand, kristallklart varmt vatten, fantastisk mat och hotell direkt på stranden.

Mexiko

Mexiko är perfekt för dig som vill kombinera en skön sol- och badsemester med spännande kultur, uråldrig historia och fantastisk mat.

Punta Cana, Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken

Vid Dominikanska republikens östra hörn, där Atlanten möter Karibiska havet, ligger Punta Cana. Här finns det skönaste klimatet och de vackraste stränderna i hela landet.

Phuket

Mytomspunna Phuket är Thailands största och mest populära ö. Här finns något för alla: glittrande vatten, vackra stränder, fantastisk mat och ett stort nöjesutbud.

Krabi, Thailand

Gillar du snorkling eller klättring kan Krabi vara det perfekta stället för dig. Ving tar dig till de mest populära resmålen längs kusten, som Ao Nang, Koh Lanta och Koh Phi Phi.

Kap Verde

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna, men flera grader varmare. Sedan vi lanserade nonstop-flyg till Kap Verde har den solsäkra ögruppen blivit populärare än någonsin.

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell, så här finns mycket att välja på.

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Fuerteventura

Fuerteventura

Kanarieöarnas näst största ö kombinerar en avslappnad, genuin känsla med ett stort utbud. De breda, milslånga stränderna sträcker sig i princip runt hela ön.

Madeira

Madeira

Madeira är en klassiker i nya kläder. Här njuter du av makalösa vyer och vacker natur, men också av trendiga restauranger, läckra hotell och utmärkt shopping.

Hurghada, Egypten

Hurghada, Egypten

Hurghada är en riktig oas för oss nordbor. Sevärdheterna och badvattnet håller hög klass, liksom golf- och dykmöjligheterna.

Resor till Marsa Alam

Marsa Alam, Egypten

Marsa Alam är yngre som turistort jämfört med Hurghada, men är inte desto mindre avkopplande för det. Tvärtom. I Marsa Alam går det inte att bli stressad.

Dubai

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta bad - mitt i vintern. Dubai blandar solig lyx med exotism. Dubai får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol.

Gambia

Gambia

Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. De långa gyllengula stränderna kallas ofta för Gambias guld och sträcker sig i stort sett längs hela kusten.

Mauritius

Mauritius

"Indiska oceanens pärla" bjuder på total avkoppling, vänliga människor och en lättsam atmosfär. Det kristallklara vattnet är ett eldorado för snorkelentusiaster.

Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna är ett riktigt semesterparadis, med kritvita sandstränder och kristallklart vatten. Här hittar du den bästa underhållningen under vattenytan.

Florida

I "The Sunshine State" är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda. Här hittar du också ett glamouröst nöjesliv, över 800 golfbanor och shopping i världsklass.

Bali

Bali är ett tropiskt paradis med långa stränder och ett enormt utbud av upplevelser. Dessutom tillhör prisnivån de lägsta i hela Vings värld.

Sri Lanka

Denna tropiska ö bjuder på något helt annat än det vanliga. Förutom ett skönt klimat, härliga stränder och vacker natur möts du av vänliga människor, exotiska kryddor och en och annan elefant.

Seychellerna

Seychellerna har kallats ”planetens skönaste örike”, och det är lätt att hålla med. Här finns flera av de stränder som brukar utnämnas till världens vackraste.

Honolulu

Honolulu med fantastiska Waikiki Beach utgör sinnebilden av en drömsemester på Hawaii. Res hit med Ving och upptäck ett pulserande paradis.

Maui

Maui är en tropisk paradisö som uppfyller alla drömmar du rimligen kan ha om Hawaii.

Marocko

Marocko

I Marocko går det gamla och det nya hand i hand. Koppla av på milslånga stränder och ät gott på moderna restauranger – eller upplev mystiska sagomiljöer och myllrande basarer.

Barbados

Barbados har allt du kan begära av en karibisk ö - god mat, vackra stränder, frodig natur och en välkomnande atmosfär.

St Lucia

St Lucia är en av Karibiens grönaste och mest omväxlande öar. Här finns allt från kritvita, finkorniga stränder till svarta vulkansandstränder.

Antigua

Antigua erbjuder det bästa av Karibien i ett lagom stort format. Res med Ving till ön med 365 stränder – en för varje dag på året.

City- och weekendresor

Välj bland över 30 fantastiska resmål. Vill du vara borta längre än en weekend? När du bokar din resa med oss bestämmer du själv när du vill resa och hur länge du ska vara borta.