Vings vinterresor 2015/2016

Nu öppnar vi bokningen för våra mest populära hotell nästa vinter. Boka din vinterresa redan nu, medan du fortfarande kan välja och vraka bland både hotell och flygavgångar! Vi kommer löpande att släppa fler hotell och resmål, så om du saknar något rekommenderar vi att du använder vår hotellbevakare. Då får du ett meddelande så fort det går att boka.


Antigua

Antigua erbjuder det bästa av Karibien i ett lagom stort format. Res med Ving till ön med 365 stränder – en för varje dag på året.

Aruba

Aruba är Karibien när det är som bäst. Kritvita stränder med korallsand, kristallklart varmt vatten, fantastisk mat och hotell direkt på stranden.

Barbados

Barbados har allt du kan begära av en karibisk ö - god mat, vackra stränder, frodig natur och en välkomnande atmosfär.

Curaçao

På Curaçao är det inte bara stränderna som håller världsklass. Ön är omgärdad av korallrev, vilket gör den till ett perfekt resmål för dig som gillar dykning och snorkling.

Punta Cana, Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken

Vid Dominikanska republikens östra hörn, där Atlanten möter Karibiska havet, ligger Punta Cana. Här finns landets skönaste klimat och vackraste stränder.

Jamaica

Kritvita stränder, tropiskt klimat och en avslappnad atmosfär som snabbt smittar av sig. Gröna och kuperade Jamaica är utan tvekan en av Karibiens vackraste öar.

Kuba

Vita korallstränder, romdrinkar, cigarrer och heta salsarytmer. Ett besök på mytomspunna Kuba blir garanterat ett minne för livet. Vi erbjuder resor till Havanna och Varadero.

Mexiko

Mexiko är perfekt för dig som vill kombinera en skön sol- och badsemester med spännande kultur, uråldrig historia och fantastisk mat.

St Martin/St Maarten

St Martin/St Maarten är mycket ö på en liten yta. Här finns folkliv, natur, nöjesliv, stränder och kultur, allt på en ö som inte är mer än några mil tvärs över.

Centrala Thailand

Storstad eller strandliv? Reser du till centrala Thailand behöver du inte välja. Här kan du öluffa eller kombinera en veckas sol och bad med några dagar i myllrande Bangkok.

Krabi, Thailand

Gillar du snorkling eller klättring kan Krabi vara det perfekta stället för dig. Ving tar dig till de mest populära resmålen längs kusten, som Ao Nang, Koh Lanta och Koh Phi Phi.

Phuket

Mytomspunna Phuket är Thailands största och mest populära ö. Här finns något för alla: glittrande vatten, vackra stränder, fantastisk mat och ett stort nöjesutbud.

Malaysia

Malaysia

Malaysia är som ett Asien i miniatyr. Här finns färgsprakande marknader, några av världens högsta byggnader, världens äldsta regnskog och vita paradisstränder med finkornig sand.

Singapore

Singapore är den perfekta kombinationen av storstad och natur. Här hittar du shopping och restauranger i världsklass, vita sandstränder, djungel, och en uppsjö av otroliga upplevelser.

Bali

Bali är ett tropiskt paradis med långa stränder och ett enormt utbud av upplevelser. Dessutom tillhör prisnivån de lägsta i hela Vings värld.

Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna är ett riktigt semesterparadis, med kritvita sandstränder och kristallklart vatten. Här hittar du den bästa underhållningen under vattenytan.

Mauritius

Mauritius

"Indiska oceanens pärla" bjuder på total avkoppling, vänliga människor och en lättsam atmosfär. Det kristallklara vattnet är ett eldorado för snorkelentusiaster.

Seychellerna

Seychellerna har kallats ”planetens skönaste örike”, och det är lätt att hålla med. Här finns flera av de stränder som brukar utnämnas till världens vackraste.

Sri Lanka

Denna tropiska ö bjuder på något helt annat än det vanliga. Förutom ett skönt klimat, härliga stränder och vacker natur möts du av vänliga människor, exotiska kryddor och en och annan elefant.

Zanzibar

Zanzibar

Strax utanför Tanzanias kust väntar den sagolika paradisön Zanzibar. Här väntar tropisk grönska, en djungel av kokospalmer och Indiska Oceanens vågor som rullar in mot underbara stränder.

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell, så här finns mycket att välja på.

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Fuerteventura

Fuerteventura

Kanarieöarnas näst största ö kombinerar en avslappnad, genuin känsla med ett stort utbud. De breda, milslånga stränderna sträcker sig i princip runt hela ön.

Kap Verde

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna, men flera grader varmare. Sedan vi lanserade nonstop-flyg till Kap Verde har den solsäkra ögruppen blivit populärare än någonsin.

Gambia

Gambia

Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. De långa gyllengula stränderna kallas ofta för Gambias guld och sträcker sig i stort sett längs hela kusten.

Madeira

Madeira

Madeira är en klassiker i nya kläder. Här njuter du av makalösa vyer och vacker natur, men också av trendiga restauranger, läckra hotell och utmärkt shopping.

Florida

I "The Sunshine State" är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda. Här hittar du också ett glamouröst nöjesliv, över 800 golfbanor och shopping i världsklass.

Dubai

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta bad - mitt i vintern. Dubai blandar solig lyx med exotism. Dubai får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol.

Hurghada, Egypten

Hurghada, Egypten

Hurghada är en riktig oas för oss nordbor. Sevärdheterna och badvattnet håller hög klass, liksom golf- och dykmöjligheterna.

Resor till Marsa Alam

Marsa Alam, Egypten

Marsa Alam är yngre som turistort jämfört med Hurghada, men är inte desto mindre avkopplande för det. Tvärtom. I Marsa Alam går det inte att bli stressad.

City- och weekendresor

Välj bland över 40 fantastiska resmål. Vill du vara borta längre än en weekend? När du bokar din resa med oss bestämmer du själv när du vill resa och hur länge du ska vara borta.

Kryssningar

Ving samarbetar med två stora rederier – Royal Caribbean International och Celebrity Cruises. Tillsammans kan vi erbjuda flera olika rutter i Medelhavet och Karibien, och mycket prisvärda paket.