Kuba

Kuba

Med Ving flyger du under vintern bekvämt och direkt med Thomas Cook Airlines, och du kan välja både huvudstaden Havanna och badorten Varadero där vi valt ut bra hotell med All Inclusive. Ska du resa med familjen? Ta en titt på vårt Family Garden-hotell Sol Palmeras. Här finns gott om plats och mycket att göra för både stora och små.

Läs mer om Kuba Dölj text

Kombinera Havanna och Varadero
Med Ving kan du kombinera våra resmål på Kuba. Börja exempelvis med några dagar i Havanna och fortsätt sedan till Varadero för sol och bad. Du kan också dela upp din vistelse med en vecka i staden och en vecka på stranden. Hur du än väljer att göra bör du inte missa Havanna, med dess särpräglade atmosfär och myllrande gatuliv. Om du tycker att det låter spännande ska du kontakta din resesäljare för mer information och bokning.

Upptäck Kuba
Vill du se mer av Kuba, både natur, historia och nutid, ska du boka en plats på våran veckolånga rundresa som tar dig med på en spännande resa i både tid och rum. Med på resan får du så klart en av Vings kunniga guider, som ser till att du får svar på alla dina frågor och hjälper till där det behövs.

Res året runt
Ving erbjuder resor året runt till Kuba. Under vintern flyger du bekvämt och direkt med Thomas Cook Airlines. Under övrig tid på året kan boka en resa med reguljärflyg så du själv väljer vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta..

  • Valuta: Peso (CUC)
  • Antal resmål:  3
  • Antal hotell:  30