Kuba
Varadero

Kuba

Kuba

Med Ving reser du under vintern med vårt direktflyg till Kuba, utan mellanlandning. Du kan välja både huvudstaden Havanna och badorten Varadero där vi valt ut bra hotell med All Inclusive. Dessutom kan du bo i Santa Maria del Mar, som ligger vid havet bara en halvtimme med taxi från Havanna. Ska du resa med familjen? Ta en titt på vårt Family Garden-hotell Sol Palmeras på stranden i Varadero. Här finns gott om plats och mycket att göra för både stora och små.

Läs mer om Kuba Dölj text

Kombinera Havanna och Varadero
Med Ving kan du kombinera våra resmål på Kuba. Börja exempelvis med några dagar i Havanna och fortsätt sedan till Varadero för sol och bad. Du kan också dela upp din vistelse med en vecka i staden och en vecka på stranden. Hur du än väljer att göra bör du inte missa Havanna, med dess särpräglade atmosfär och myllrande gatuliv.

Nyhet! Kryssning från Kuba
Nu kan du få det bästa av två världar, en veckas kryssning och en vecka på stranden i Varadero eller Santa Maria del Mar. Kryssningen inleds med en eller två dagar vid kaj i Havanna, så du har tid att bekanta dig med staden innan du kryssar ut i Karibien. Ving erbjuder tre olika rutter, med stopp i bland annat Mexiko, Belize och Isla de Juventad.

Upptäck Kuba
Vill du se mer av Kuba, både natur, historia och nutid, ska du boka en plats på vår veckolånga rundresa som tar dig med på en spännande resa i både tid och rum. Med på resan får du så klart en av Vings kunniga guider, som tar hand om allt det praktiska och berättar mer om detta spännande och varierade land.

Res året runt
Ving erbjuder resor året runt till Kuba. Under vintern flyger du bekvämt och direkt med Thomas Cook Airlines. Under övrig tid på året kan boka en resa med reguljärflyg så du själv väljer vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta..

  • Valuta: Peso (CUC)
  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  44
Tips - kombinera flera resmål på Kuba - läs mer!