PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Dominikanska republiken

Dominikanska republiken

Välkommen till den soligaste delen av Dominikanska republiken, med de vitaste stränderna och de absolut bästa hotellen. Nu kan du också följa med på en veckolång rundresa i Dominikanska republiken. Välj en klassisk charter på en till fyra veckor, eller en resa med reguljärflyg och valfri reslängd.

Läs mer om Dominikanska republiken Dölj text

Reser du med Ving flyger du direkt till Karibien från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Ving erbjuder två fina resmål med flera olika reslängder i den sydöstra delen av landet. Både Punta Cana och Bayahibe har flera spektakulära hotell och de där riktigt karibiska stränderna som är kilometerlånga och bländvita. Missa inte heller vår veckolånga rundresa, med höjdpunkter som Santo Domingo, kakaoplantager, romdestillerier, stränder och mycket mer.

När är det bäst väder i Dominikanska republiken?
Dominikanska republiken har ett varmt klimat året om. Regntiden är kortast på den sydostliga delen av ön, där Vings resmål Punta Cana och Bayahibe ligger. Dagstemperaturen mitt på dagen ligger i regel omkring 30 grader, och vattentemperaturen ligger över 25 grader året runt. Nattetid sjunker temperaturen sällan under 20 grader. Den bästa tiden att besöka ön på är under vintern, i november, december, januari, februari, mars eller april. Då är luftfuktigheten lägst och risken för regn minst. Orkansäsongen sträcker sig normalt från juni till slutet av oktober, ibland längre, med störst risk för orkaner i augusti och september.

  • Valuta: Dominikansk Peso (DOP)
  • Antal resmål:  3
  • Antal hotell:  35