Malaysia

Malaysia

Malaysia

Välkommen till Malaysia. Reser du med Ving kan du välja mellan fyra olika resmål, i djungeln, vid stranden, i staden eller i en blandning.

I Malaysia möter du Asiens alla ansikten: färgsprakande marknader, några av världens högsta byggnader, världens äldsta regnskog, myter, legender och vita paradisstränder där palmerna kastar ljusgrå skuggor i den finkorniga sanden. Prisnivån är låg och malayerna själva är kända för sitt vänliga bemötande och sina varma leenden. Ving erbjuder fyra olika aspekter av detta varierade land, från storstaden Kuala Lumpur till Borneos djungel.

  • Valuta: Ringgit (MYR)
  • Antal resmål:  4
  • Antal hotell:  21
Kombinera och upplev mer

Kombinera och upplev mer

I Malaysia finns massor att uppleva, och det bästa sättet är att boka en kombinationsresa. Kombinera Langkawi med regnskogsupplevelser på Borneo eller shopping i Kuala Lumpur.

Boka en kombinationsresa
Borneos djungler

Borneos djungler

Hur ofta ser du näsapor, sköldpaddor och orangutanger på semestern? På Borneo kan det bli verklighet! Det bästa sättet att uppleva regnskogen är genom våra rundresor.

Läs mer om Borneo
Lyx på Langkawi

Lyx på Langkawi

Vill du bo på det bästa Langkawi har att erbjuda ska du testa Four Seasons Resort. Lyxhotellet ligger direkt på stranden och är omgivet av tropisk regnskog.

Four Seasons Resort Langkawi

Chatta med oss

Mån-tor 8-22, fre 8-19,
lör 9-18, sön 9-22.

Starta chatten

Kontakta oss

Har du frågor gällande din resa? Kontakta våra reserådgivare så hjälper de dig med ditt ärende.

Kontakta Ving