Ving i din smartphone och surfplatta

Du vet väl att Vings värld aldrig är mer en ett knapptryck bort – oavsett om knapparna sitter på en dator, surfplatta eller smartphone?

Här har vi samlat alla våra appar för iPhone, iPad och Android. Ladda ner, koppla av och låt dig inspireras!

Ving på resan

Med Ving på resan i din ficka blir semestern enklare. Efter att du har genomfört din bokning loggar du in i appen och får allting serverat innan och under din resa. Du kan enkelt planera inför avresa med flygtider, flygbolagsinformation och eventuella mellanlandningar. Bara ett klick bort finns taxfree-beställning och möjlighet att boka sittplats om du reser med Thomas Cook Airlines. Ditt hotell har en central plats på kartan som också har tips på restauranger och platser att besöka. Förutom Vings utflykter finns det också resmålsguider med bra info om många av våra resmål.

Hämta Ving på resan till din smartphone här:

Ving Charterbokning för smartphone

Med Ving Charterbokning får du hela vårt charterutbud i fickan. Låt dig inspireras, läs om våra resmål och hotell, boka och betala din charterresa – direkt i mobilen. När du bokat hittar du reseguide, nedräknare och info om din resa under Mitt Ving. Spara och dela dina favoritresmål och hotell via mail, Facebook och Twitter. Och självklart hittar du även sista minuten-resor och aktuella erbjudanden här.

Hämta Ving Charterbokning till din smartphone här:

Lollo & Bernies lekis för iPhone

Nu kan alla barn leka med sina favoritmaskotar även på hemmaplan. Hjälp Bernie att klättra upp för hotellet i hotellhoppet, spela strandmemory eller dansa och sjung med i Lollo & Bernies dansskola. Spelen är enkla och intuitiva och passar lika bra hemma i soffan, som på flyget eller kanske i skuggan vid poolen när man vill ta det lugnt en stund.

Hämta Lollo & Bernies lekis till din iPhone här: