Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare
Vinn en resa till USA

Tävla om en resa till USA

Hur ser en perfekt USA-semester ut för dig? Kanske vill du njuta av solsken i Florida, eller känna av storstadspulsen i New York? Delta i vår Facebook-tävling "The Great American Outdoors Adventure" och leta reda på de försvunna äventyrsredskapen för att tävla om värdecheckar hos Ving till ett värde av 1.000 kronor. Hittar du dessutom alla fyra äventyrsredskap och berättar om varför just du ska få åka till USA är du med och tävlar om en resa till USA, till ett värde av 50.000 kronor.

Tävlingsregler
Varje månad under tävlingsperioden vinner en person en resa till USA. Vinnaren väljs av en jury bestående av anställda på Ving/Thomas Cook utifrån alla deltagare som hittat alla gömda objekt varje månad och skrivit en motivering. Totalt finns det 2 resor att vinna under tävlingens gång. Anställda på Ving samt deras familjer kan ej delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 5 oktober 2014 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag.