Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare
 Är du vår nya reseledare?

Bli vår reseledare Senior!

Är du över 65 år? Drömmer du om att jobba som reseledare i något varmt och soligt land? Nu kan drömmen bli sann! Ansök till Reseledare Senior, så har du chans att få prova ditt drömyrke under en vecka i sommar.

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Ving samt deras familjer kan ej delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 20 maj 2016 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag.