Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare

Tävla med Lollo & Bernie om biljetter till Mojjes konserter

Lollo och Bernie gillar att sjunga, dansa och att kramas. Gärna tillsammans med sina kompisar. En bra vän är Mojje som ofta brukar komma på besök. När Mojje träffade Lollo & Bernie på Sunwing Arguineguín Seafront förra året så spelade de in en musikvideo tillsammans. Nu har videon snart fått 1 miljon visningar på YouTube och det firar vi med en stor teckningstävling. Rita en teckning med Lollo & Bernie som dansar med Mojje och ladda upp på Sunwings Facebooksida så är du med i tävlingen.

Tävla så här:

  • 1. Rita en teckning på Lollo, Bernie och Mojje tillsammans på Sunwing
  • 2. Ladda upp bilden på Sunwing Family Resorts Facebooksida tillsammans med namn, ålder och hemort
  • 3. Håll tummarna att du är en av vinnarna!

Priser
Två biljetter till Mojjes konserter i:
20 november 18.00 Södra Station (Maxim) Gävle
22 november 12.00 Folkets hus, Lindesberg
22 november 17.00 Bregårdsskolans Aula, Karlskoga
23 november 12.00 Kulturhuset, Finspång
23 november 17.00 Tallåsskolan, Katrineholm
Eller
Om man bor för långt ifrån konsertorterna så får man istället ett paket med skivan ”Mojje feat Lollo & Bernie” och idolkort med autograf från Mojje.

Tävlingsregler
Tävlingen pågår till den 9 november och vinnarna meddelas på Facebook samt presenteras på Ving.se/vinnare. Vinnarna väljs ut av en jury bestående av anställda på Ving Sverige AB. Prisets värde är ca 280 kr. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag.