Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare

Vinn en signerad fotbollströja från Manchester United

Nu har du chansen att vinna en signerad matchtröja från Zlatans nya klubb Manchester United! Allt du behöver göra är att anmäla dig till Vings nyhetsbrev, och med max 200 ord motivera varför just du ska bli den lyckliga vinnaren av den signerade matchtröjan.

Tävlingen pågår till 30 juli

Tävlingsregler
För att delta i tävlingen måste man prenumerera på Vings nyhetsbrev samt motivera med max 200 ord varför man ska vinna. Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving. Juryns beslutkan inte överklagas. Anställda på Ving samt deras familjer får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 30 juli 2016 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag. Vinsten består av en Manchester United matchtröja, signerad av laget.