PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare

Vinn en lyxresa till Dubai

Dubai är känt för sina rekordhöga byggnader, sina rekordstora köpcentrum och sina rekordlyxiga hotell. Men hur mycket vet du om rekord? Var med i vår rekordtävling så har du chansen att vinna en resa med Emirates till Dubai, inklusive boende på det gigantiska lyxhotellet Atlantis The Palm!

Allt du behöver göra är att svara på några rekordrelaterade frågor och förklara vilket världsrekord du skulle vilja slå. Förstapristagaren vinner en resa för två personer till Dubai. I priset ingår flyg med Emirates och boende inkl. frukost på Atlantis the Palm, totalt värde 30.000:-. Resan måste göras under perioden 6 november – 18 december 2016 eller 8-28 januari 2017.

Tävlingen pågår till 23 oktober

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Ving samt deras familjer får inte delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 23 oktober 2016 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag.