Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare
Tävla och vinn en resa till Karibien

Dela din drömstrand

Vad är en drömstrand för dig? Instagramma en semesterbild, twittra en dikt eller illustrera på något annat sätt din bild av en drömstrand. De enda reglerna är att bidraget ska delas via Instagram eller Twitter, och märkas med #drömstränder. En jury på Ving väljer sedan ut det bästa bidraget som vinner en resa till vinterns hetaste karibiska nyhet – St Martin!

Lycka till!

P.S. Om du varken har Instagram eller Twitter så går det bra att maila ditt bidrag till tavlingsbidrag@ving.se. Och du – vi vill ha ditt bidrag senast den 27 april! D.S.

Tävlingsbidrag från Instagram

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Ving Sverige AB/Thomas Cook Group samt deras familjer kan ej vinna tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 27 april 2014 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare samt på Vings Facebooksida. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag. Vinstens värde är 25 000 kr.

 Är du vår nya reseledare?

Tävla om en vecka som reseledare

Är du mellan 10 och 13 år? Drömmer du om att jobba som reseledare i något varmt och soligt land? Nu kan drömmen bli sann! Ansök till Reseledare Junior och berätta för oss hur du skulle vilja arrangera den perfekta semesterveckan, så har du chansen att få prova ditt drömyrke på Sunwing under en vecka i sommar.

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av Magdalena Öhrn, Robert Gunnarsson och Joakim Eriksson på Ving. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Ving samt deras familjer kan ej delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 10 maj 2014 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare senast den 14 maj 2014. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag. Eftersom de tävlande är minderåriga krävs förälders godkännande för att delta i tävlingen.