Tävla och vinn Vingresor!

Hallå där! Du har kommit till Vings tävlingssida. Här hittar du resetävlingar där du kan vinna resor, och många andra spännande tävlingar med fin-fina priser som kan bli dina. Med tur eller skicklighet eller kanske både och? Det beror ju lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla. Tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Kör hårt och lycka till!

Har du vunnit?

Våra lyckliga vinnare
Våra lyckliga vinnare
 Är du vår nya reseledare?

Tävla om en vecka som reseledare

Är du mellan 10 och 13 år? Drömmer du om att jobba som reseledare i något varmt och soligt land? Nu kan drömmen bli sann! Ansök till Reseledare Junior, så har du chans att få prova ditt drömyrke på Sunwing under en vecka i sommar. Förra året fick 11-åriga Andrea jobba en vecka på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos. I sommar kan det bli du!

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Ving samt deras familjer kan ej delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 10 maj 2015 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag.

Dela din drömstrand – vinn en resa till Aruba!

Dela din drömstrand – vinn en resa till Aruba!

Vilken strand drömmer du om? Dela din tolkning av begreppet ”drömstrand” på Instagram eller Twitter. Var kreativ och märk ditt bidrag med hashtag: #drömstränder och nämn @vingresor. För att vi ska kunna se ditt bidrag krävs en öppen profil. En jury på Ving väljer sedan ut det bästa bidraget som vinner en resa till Aruba för två personer.

Tävlingsregler
Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Ving och juryns beslut kan ej överklagas. Har du varken Instagram eller Twitter så går det bra att maila ditt bidrag till tavlingsbidrag@ving.se. Anställda på Ving Sverige AB/Thomas Cook Group samt deras familjer kan ej vinna tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 5 april 2015 och vinnaren publiceras på Ving.se/vinnare samt på Vings Facebooksida inom två veckor från att tävlingen är avslutad. Ving förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag. Vinstens värde är 30 000 kr.