Julmarknad
Tallinn

Cityresor och julshopping

Strosa runt på julmarknader i städer som London, Rom eller New York. Här kan du handla in julklappar till dina nära och kära och samtidigt njuta av julmat och festligheter som julmarknaden bjuder på. Med Ving bor du på centralt belägna hotell, nära till stadens sevärdheter.

UTVALDA JULMARKNADER

Berlin - julmarknader för alla smaker

Berlins julmarknader är utmärkta för julklappsshopping och här känner du verkligen av julstämningen. Upplev julmarknaden vid Kaiser-Willhelm-Gedächtniskirche och smaka på ekologiska juldelikatesser vid Kollwitzplatz.

Rom - julmarknad med kulturhistoria

Den italienska huvudstaden är full av små stånd som säljer italienska julspecialiteter och vackra juldekorationer. Missa inte den största av alla julmarknaderna på Piazza Navona, som bjuder på mängder av kultur och historia.

Tallinn – historisk atmosfär

Tallinns rådhusplats har varit stadens hjärta i över 800 år. Den gotiska arkitekturen och medeltida charmen är en perfakt inramning för en av Europas finaste julmarknader.

Paris - Marché de noël

Om du reser till Paris vid jul finns det inget mysigare än att besöka julmarknaderna – marché de noel, där du kan smaka på franska specialiteter och köpa hem fina julklappar.

Prag - julmarknad i gamla stan

Den största julmarknaden i staden hittar du på torget i gamla stan som är centrum för julfirandet i Prag. Här kan du njuta av traditionella tjeckiska godsaker, handgjorda dekorationer och vackra julsånger.

Wien - en idyllisk jul

Låt dig förföras av den söta doften av pepparkakor, julmat och glögg på de många olika julmarknader som tar över Wien veckorna innan jul. Köp gärna hem julklappar på den vackra marknaden utanför rådhuset.

New York - julmarknad i överflöd

Veckorna innan jul tar julmarknaderna över staden. Och här kan du verkligen fynda på marknaden, så passa på att julhandla på plats till dina nära och kära.

London - Julshopping och skridskoåkning

Strosa runt i mysiga Covent Garden som är julpyntat med mistlar och stora julkulor. Är du sugen på en mer fartfylld julmarknad är det Winter Wonderland i Hyde Park som gäller. Här kan du åka skridskor och karuseller och värma dig med varm choklad mellan varven.