Cityresor i vinter

Julen är på ingång, så varför inte passa på att ge dig iväg ut på en cityresa? Vad sägs till exempel om en mysig julmarknad i London? En nyårskryssning längs floden Seine i Paris eller julklappsshopping i Rom och Barcelona? Läs mer  
Vårt utbud av cityresor och weekendresor är nu större än någonsin, med över 50 städer och massor av nya hotell att välja mellan. Det finns hur mycket som helst kvar att upptäcka, oavsett om du föredrar storstadspuls, sightseeing eller sol och bad. Varför inte göra det tillsammans med någon du tycker extra mycket om?
 
Om resedrömmar är din grej, så är drömresor vår.
Dölj

Se alla våra cityresmål och erbjudanden.

Cityresor med Ving

  • Hotell med centralt läge.
  • Res med världens främsta flygbolag.
  • Skyddad av paketreselagen.
  • Reser på egen hand, men kan altid kontakta oss.

Våra populäraste storstäder

INSPIRATION FÖR DIN RESA

Bästa jul- och nyårsstäderna

Fira in det nya året med stil! Ta del av våra nyårstips i några av världens bästa nyårsstäder. Eller strosa runt på julmarknader i städer som London, Rom eller New York.

Citytips

Är lyxhotell till budgetpriser din grej? Eller vill du åka på en cityresa med familjen? Här hittar du inspiration till din nästa cityresa.

Restaurang- och shoppingtips

Här tipsar våra citykorrar om större, klassiska varuhus och små pärlor, som second hand-butiker. I storstäder som London, Paris och New York kryllar det av fantastiska restauranger och just maten är för många en stor del av det som lockar med att åka på en cityweekend.

Aktuella citytips!

I Vings cityguider får du ta del av aktuella tips från våra "locals" på plats i London, Barcelona, Paris, New York, Palma och Berlin. Följ med bortom Eiffeltornet, Frihetsgudinnan och Big Ben till gömda smultronställen, spännande matupplevelser och trendig shopping.

ALLA CITYRESMÅL

PRISEXEMPEL

Utvalda datum, välj resmål för fler alternativ.

HITTA DIN RESA