VINGS CITYTIPS

Vings citytips

I Vings citytips får du rapporter direkt från några av världens mest spännande storstäder på ett högst personligt sätt. Följ med oss bortom Eiffeltornet, Frihetsgudinnan och Big Ben till stans bästa matupplevelser och gömda smultronställen. Bienvenue!

London

Om du vill se världen, kom till London. Europas metropol och en stad med kontraster. Från storslagna musikaler i West End till nattlivet i Soho.

Afternoon Tea, shoppinggator så långt ögat kan nå och publiv. Upptäck London!

Berlin

Huvudstaden som aldrig sover, full av upplevelser och intryck, konst och kultur. Häng med till Berlin - en stad i ständig förändring.

Häng med till Berlin - en stad i ständig förändring.

Paris

Res till en av världens mest romantiska städer. Njut av långlunch på en klassisk bistro och ta en kvällspromenad längs Seine. Magiskt helt enkelt!

Res till en av världens mest romantiska städer och upptäck våra guldkorn.

New York

En av världens häftigaste storstäder. Fyll dagen med shopping och restaurangbesök. Avsluta kvällen på en rooftop-bar med utsikt över staden.

Utforska staden som aldrig sover. Vi guidar dig till gömda smultronställen.

Barcelona

Den katalanska huvudstaden har allt och lite till. Sol och strand, mat, kultur, nattliv, sköna naturupplevelser och fotbollen såklart!

Barcelona är perfekt för dig som vill ha både stad och bad!

Palma

Medelhavets pärla med sina stränder, hisnande vackra natur, fantastiska vandringsleder och mysiga gränder med tapashak i varje gatuhörn.

Ta del av våra tips och upptäck Palmas alla härliga sidor.