Royal Olympic, Athen
Royal Olympic, Athen g

Lyxhotell till budgetpriser

Det behöver inte kosta skjortan att bo som en kung. Just nu kan vi erbjuda riktigt bra priser på hotell som de flesta av oss bara brukar kunna drömma att bo på.

Melia Barcelona Sarriá, Barcelona

Modernt, stort lyxhotell som ligger på en parallellgata till den kända Avingrunda Diagonal, i Eixample, i nordvästra Barcelona.

Melia Madrid Princesa, Madrid

Elegant och modernt hotell mitt i Madrid. Här bor du nära Templo de Debod, Plaza Mayor och Plaza de España. I närheten finns också senaten och det kungliga palatset.

Radisson Blu Hotel Krakow

Välkänt hotell i Krakow beläget intill Gamla stan och mittemot Planty parken och kort promenad till Stortorget.

Savoy Boutique Hotel, Tallinn

Prisvärt litet hotell i en kulturskyddad byggnad, beläget i hjärtat av Gamla stan med kort avstånd till Rådhustorget.

President Hotel Prague, Prag

President Hotel Prague har ett bra läge nära gamla stan och den välkända shoppinggatan Pariska. Härifrån har du gångavstånd till flera av Prags stora sevärdheter.

Pullman Marrakech Palmarie Resort & Spa, Marrakech

Pullman Marrakech Palmeraie Resort And Spa är ett elegant hotell en bit utanför Marrakech. Här finns mycket att göra för både stora och små.

Kempinski Hotel Bristol, Berlin

Kempinski Hotel Bristol Berlin är ett högklassigt hotell med ett centralt läge i staden. Hotellet ligger i en vacker historisk byggnad direkt på shoppinggatan Kurfürstendamm.

Sultania, Istanbul

Sultania är ett modernt boutiquehotell i Istanbuls gamla stad, 15 minuters promenad från Blå moskén.

Royal Olympic, Aten

Hotell Royal Olympic ligger centralt beläget, i närheten av sevärdeheter som Hadrianusbågen, Akropolis, nya Akropolismuséet, Zeus tempel och Zappeion Megaron.