Vinter 2018/19
SÄKRA DIN PLATS
I VÄRMEN

Vinterresor 2018/2019

Längtar du efter en vinterresa till värmen nästa vinter? Glada nyheter, nu har vi öppnat bokningen för våra mest populära resmål och hotell för vintern 2018/2019. Så om du vill vara säker på att få en plats på ditt favorithotell på skolloven, eller om du önskar något särskilt rum med t.ex. takterrass, jacuzzi eller poolaccess, är det hög tid att boka redan nu. Skulle dina planer ändras är det inga problem – lägg till vår av- och ombokningsförsäkring när du beställer din resa så kan du enkelt boka om din semester.

EUROPA OCH KANARIEÖARNA

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell.

Populärast bland Kanarieöarna

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Sol och bad och storslagen natur

Fuerteventura

Surfarnas favorit Fuerteventura har vidsträckta stränder med gott om plats och vacker natur.

Lugnt tempo och breda stränder

AFRIKA

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna, men flera grader varmare. Den solsäkra ögruppen Kap Verde är populärare än någonsin.

Solsäker ögrupp söder om Kanarieöarna

Gambia

Vings mest solsäkra resmål gör ingen besviken. Förutom underbara stränder bjuder Gambia också på och ett häftigt djur- och naturliv.

Vings mest solsäkra resmål gör ingen besviken

Egypten

Res till Egypten och välj mellan resmål som Makadi Bay och Hurghada. Här kan du vänta dig sol, kristallklart vatten och underbar värme året om!

Kristallklart vatten och värme

ASIEN

Thailand

I Thailand får du 30 grader mitt i vintern, exotiska stränder, spännande resmål och kulinariska upplevelser. Res till Phuket och bo på våra resorts i populära Kamala Beach eller Bangtao Beach.

Natursköna omgivningar och värme året runt!

Vietnam

Flyg med Ving direkt till Vietnam och ön Phu Quoc. Här njuter man av sol och bad och rycks med av den vietnamesiska historien och kulturen. Och den fantastiska maten!

Sol, bad och spännande kultur

Maldiverna

Maldiverna är ett semesterparadis med kritvita sandstränder och härliga turkosblå laguner. Sinnebilden för ett drömresmål!

Sagolikt semesterparadis

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta dopp. I Dubai får du solig lyx i exotiska omgivningar. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt.

Solig lyx

KARIBIEN OCH USA

Aruba

Aruba är ett av Vings drömresmål som få platser i världen kan matcha, med kritvita stränder, ljumma vindar och vajande palmer.

Drömresmål med kritvita stränder

Dominikanska republiken

Välkommen till Dominikanska republiken – här får du härliga stränder, grönskande natur och låga priser.

Härliga stränder och låga priser

Mexiko

Res till Mexiko och upplev kristallklart vatten, uråldrig historia, heta tacos i majsbröd och en vänlig atmosfär.

Kristallklart vatten och heta tacos

FLER RESOR

Semester till havs

En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.

Upptäck världen med en kryssning till t.ex. Karibien eller Medelhavet

Weekendresor

Vad sägs om en weekend i London? Helgresa till Paris? Julmarknad i Prag eller nyårsfirande i New York? Vi har weekendresor till över 50 spännande storstäder över hela världen.

Boka en weekend i vinter

Långsemester

Var bortrest från 4 veckor - ända upp till 25 veckor! Ving har arrangerat långtidsresor sedan slutet av 70-talet och kan erbjuda marknadens största och bästa utbud, både vad gäller lägenhetshotell och resmål.

Var borta 4 veckor eller längre

Tips inför resan