Gör en bra deal
VI VILL HA
MER SEMESTER

Mycket för pengarna

Höga krav på semesterresan? Men vill inte göra alltför stora hål i plånboken? Ving har något för alla som vill göra en bra deal. Så att pengarna räcker både till sol i vinter och vardagen här hemma.

VAD HAR DU FÖR BUDGET?

Priserna gäller för 2 vuxna.

VÄLJ SMART OCH FÅ MER FÖR PENGARNA

Tänk på följande saker för att göra en bra deal och få mer semester för pengarna.

Mer semester för pengarna
1. Rätt tidpunkt

Undvik att resa under skolloven. Satsa hellre på veckan före eller efter en ledighet om det är möjligt. Då är priserna lägre.

Hitta billiga resmål
2. Prisvärda resmål

Vissa resmål är givetvis mer prisvärda än andra. Dessutom kan det var billigt att leva på plats. I Thailand får du till exempel mycket för pengarna.

All Inclusive
3. All Inclusive

När all mat och dryck redan är betald, behöver du inte bekymra dig om oförutsedda utgifter. Allt ingår från morgon till kväll!

VARM VINTER I EGYPTEN

Prsivärda hotell med många vingar.

Vinter i Egypten

Egypten är ett skönt land att semestra i. I Hurgada och Makadi Bay hittar du hotell i toppklass till betydligt lägre priser jämfört med andra resmål.

Cityresor - lite billigare

Här är tre mysiga storstäder där du får mer för pengarna.

Berlin

Berlin är en spännande och relativt billig storstad som har något för alla: barnvänligt, kreativ puls, unik historia och ett trendigt nattliv.

Budapest

Ungerns huvudstad erbjuder spännande historia, unika spa- och badhus, frestande konditorier och en lägre prisnivå jämfört med många städer i Europa.

Prag

Prag har allt man kan önska sig av en europeisk storstad: fina butiker, ett rikt kulturliv och pampiga restauranger med rimliga priser.

HITTA DIN RESA