Mycket för pengarna

Höga krav på semesterresan? Men vill inte göra alltför stora hål i plånboken? Ving har något för alla som vill göra en bra deal. Så att pengarna räcker både till sol i vinter och vardagen här hemma.
 

VARM VINTER I EGYPTEN

Just nu får du upp till 5.000:- rabatt per bokning

Vinter i Egypten

Egypten är ett skönt land att semestra i. I Hurgada och Makadi Bay hittar du hotell i toppklass till betydligt lägre priser jämfört med andra resmål.

Tre resmål där du får mer för pengarna

Agadir i Marocko

I Agadir blandas gammal arabisk kultur med fransk kolonialstil. Stranden är både lång och långgrund, och i närheten finns butiker, trottoarcaféer och internationella restauranger.

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah passar alla som vill ha en avkopplande resa med fantastiska stränder. Här finns också dykning och snorkling i toppklass, vattenparker och golfbanor.

Ajman

I Ajman är det stranden som är den stora attraktionen, 16 kilometer gyllengul sand med Persiska vikens turkosa vatten på den ena sidan och den vackra strandpromenaden på den andra.

VAD HAR DU FÖR BUDGET?

Priserna gäller för 2 vuxna.

VÄLJ SMART OCH FÅ MER FÖR PENGARNA

Tänk på följande saker för att göra en bra deal och få mer semester för pengarna.

1. Rätt tidpunkt

Undvik att resa under skolloven. Satsa hellre på veckan före eller efter en ledighet om det är möjligt. Då är priserna lägre.

2. Prisvärda resmål

Vissa resmål är givetvis mer prisvärda än andra. Dessutom kan det var billigt att leva på plats. I Thailand får du till exempel mycket för pengarna.

3. All Inclusive

När all mat och dryck redan är betald, behöver du inte bekymra dig om oförutsedda utgifter. Allt ingår från morgon till kväll!

HITTA DIN RESA