Vinterresor till Kap Verde
Just nu! Upp till 7.000:- rabatt
1 vecka fr. 3.250:-

Vinterresor till Kap Verde

Kap Verde är ett av de soligaste resmålen som finns hos Ving, med runt 350 soldagar per år. Hotellen på Kap Verde håller hög standard, och på något av våra All Inclusive-hotell får du garanterat en lugn och bekväm vistelse. Ö-gruppens motto är "No stress", så på Kap Verde får du alldeles säkert en avkopplande och lyckad vintersemester.

Just nu får du upp till 7.000:- rabatt per bokning (minst två personer i delat rum) på charterresor till Kap Verde i perioden oktober 2018 - april 2019.

Läs mer  
Ön Sal har långa sandstränder och här kan du även njuta av olika vattensporter såsom vindsurfing, kitesurfing, dykning och snorkling, samt utflykter med djuphavsfiske. Ön har många barer och bra restauranger som erbjuder dagsfärsk fisk och skaldjur.
 
På ön Boa Vista är det stränder som gäller. Stora delar av ön består faktiskt bara av sand, och ingenstans märks det tydligare än på stränderna, som är så långa och breda att du alltid kan hitta en avskild plats för att bre ut din handduk och njuta av solen och havet Om du vill resa runt så kan du med inrikesflyg besöka andra öar på Kap Verde.
Dölj