Vinnare i Vings tävling
Är du en av
VÅRA LYCKLIGA
VINNARE?

Vinnare i Vings tävlingar

Tur eller skicklighet?

Här presenteras vinnarna i våra tävlingar! Har du vunnit?

Till tävlingssidan

Vinnare fotbollsresa till Manchester

Stort grattis Mikael och Benjamin Karlsson Näs till vinsten av Vings Facebook-tävling "Vinn en Manchester-fotbollsresa för två personer" som arrangerades under tävlingsperioden: 8-17 december 2017. Tävlingen gick ut på att spela in en video på minst 15 sekunder där man visar upp sina fotbollskunskaper med en valfri Manchester United-tröja eller Manchester United-supporter attiraljer. Videon laddades upp i kommentarfältet i tävlingsinlägget på Facebook med hashtaggen #vingfotboll.

Här är det vinnande bidraget:


Vinnare Hitta Monky, december 2017

Ving har arrangerat tävlingen Hitta Monky i samarbete med Nordisk film. Vi säger grattis till vinnaren Åsa Nilsson som får ett presentkort värt 15.000:- från Ving.

Motivering:

"Vår dotter önskar sig ett eget syskon, en lillebror,
Drömmer varje dag om att se min mage växa sig stor.
Och en liten bebis är det vi alla i familjen önskar mest,
så därför vore en stork som familjemedlem allra bäst.
Det vore vårt livs chans,
Att äntligen få en bebisleverans.
Alla misslyckade försök tär på vår ork,
Så tänk om vi kunde få hjälp av en alldeles egen stork. "


Vinnare Vings resepanel, november 2017

Madeleine Rufatti vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vad önskar du dig i julklapp och varför?"

Madeleines motivering: "En kartong med sand, så jag kan sätta fötterna i och drömma mig bort."


Vinnare Vings resepanel, november 2017

Jens Florén vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vad är det första du gör när du kommer in på hotellrummet på semestern, och varför?"

Jens motivering: "Ställer ifrån mig väskan och kramar min fru för att väskan är tung och min fru är vacker."


Vinnare "Närmare solen", november 2017

Ett stort grattis säger vi till Therese Ejestrand som är vinnaren i Vings och Dubai turistbyrås tävling ”Närmare solen”.

Thereses motivering: ”Mina barn har länge pratat om att de vill resa utomlands. Dubai tilltalar väldigt mycket då jag har hört att det ska vara barnvänligt, lagom långt bort, ingen stor tidsskillnad. Sen alla sevärdheter i detta lyxiga land. Verkar fantastisk fint och väldigt läckert med all lyx. Att få bo på barnvänligt hotell och åka båt och tillbringa en dag på vattenland skulle vara en drömresa för mig och min familj. Nu håller vi tummarna.”


Vinnare Vings resepanel, oktober 2017

Anna Kristina Werner vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vad är det bästa med hotell och varför?” Grattis, önskar vi Anna Kristina som vinner en värdecheck hos Ving värd 2 000 kr.

Anna Kristinas motivering: ”Lämna in kropp och själ, slappna av och MÅ VÄL”


Vinnare i #HittaDittUSA

Stort grattis till Veronica som vunnit tävlingen #HittaDittUSA. Tävlingen gick ut på att göra ett test för att få förslag på vilken USA-resmål som skulle passa, samt att skriva en motivering. Vi fick in 28.000 tävlingsbidrag där Veronica blev den lyckliga vinnaren av en värdecheck från Ving, till ett värde av 40.000:-.

Veronicas tävlingsbidrag: "Det hade varit så häftigt att få komma till USA och uppleva deras kultur. Att äta hamburgare, ströva omkring på Manhattan och att få besöka Central Park där tv-serien Friends utspelade sig. Den serien har följt mig under en stor del av min uppväxt. Det hade varit en ära att få komma till New York och att få suga in stadens atmosfär och få vara galet lycklig!"

Juryns motivering: Här är juryns motivering: En härligt glad motivering om vilka aktiviteter Veronica vill upptäcka i USA. Hon har gett en målande beskrivning om vad USA kan bjuda på. Vi önskar henne en underbar resa!


Vinnare Vings resepanel, september 2017

Christina Norstedt-Pickelner vann värdechecken i Vings Resepanel som sändes ut i senaste månaden. Hennes motivering löd:

"Planering och längtan FÖRE. Upplevelserna PÅ PLATS. Minnena EFTERÅT. Som ett Kinderägg för vuxna."


Vinnare Semesterenkäten

Grattis till Ann Seidel från Enskede! Ann har efter resan svarat på Vings digitala Semesterenkät, under perioden februari-maj 2017, och därmed vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Semesterenkäten

Grattis Maria Sjögren Öhrn från Södra Sandby! Maria har flugit med Thomas Cook Airlines och svarat på Vings digitala Semesterenkät under perioden februari-maj 2017. Därmed har Maria vunnit en värdecheck från Ving på 10 000:-.


Vinnare Vings resepanel, maj 2017

Åsa Nilsson vann värdechecken i Vings Resepanel som sändes ut i maj. På frågan ”Vad är det bästa med att ha semester” svarade hon:

"Att tiden går långsammare. Hemma gör rutinerna att tiden rusar iväg men på resor är det nya intryck, andra rutiner och nya bekantskaper som gör att tiden stannar upp en smula."


Vinnare Vings resepanel, april 2017

Johanna Henrysson vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vilket är ditt drömresmål i sommar?” Grattis, önskar vi Johanna som vinner en värdecheck hos Ving värd 2 000 kr.

Johannas motivering:
"Mitt drömresemål är dit jag reser med min familj. Platsen är inte så viktig bara vi får vara tillsammans och skapa nya minnen att stoppa i livets ryggsäck. Vi uppskattar sol och bad. Träning och god mat. Möjlighet att relaxa och dricka något gott samtidigt som vi blickar ut över havet.”


Vinnare Reseledare Jr

I Vings tävling Reseledare Jr fick en tjej eller kille mellan 10 och 13 år chansen att under en vecka sommaren 2017 vara Vings reseledare på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos. Vinnare av tävlingen blev Amanda Wittman, 13 år från Jönköping.

Se Amandas bidrag här


Vinnare, semesterenkäten

Grattis Jenny Warö från Stockholm som svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden oktober-januari, och vunnit en värdecheck från Ving på 10.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Grattis Elin Adolfsson från Sundsvall! Elin har flugit med Thomas Cook Airlines och efter resan svarat på Vings digitala semesterenkät under
perioden oktober-januari, och vunnit en värdecheck från Ving på 10.000:-


Vinnare Vings Resepanel, februari 2017

Alexander Sundberg vann resepanelen med sin motivering till frågan: "Vilken är din favoritstad och varför?"

En hyllning till Madrid, min drömdestination
Att ströva i Retiroparken ger skön rekreation
och hinna med Paseo del arte är vår ambition
Europas två bästa fotbollslag, vilken sensation
Chocolate con churros, minst en portion.
Summa: mat, fotboll och kultur i perfekt kombination!


Vinnare Vings drömfrukost, februari 2017

1. @Frökencederknopp:
Vattenmelonpizza. Vinnare av ett presentkort värde 5.000:-

2. @lashis:
Egg benedict med hollandaisesås och avokado. Vinnare av ett presentkort värde 3.000:-

3. @Kreativt_kaos:
Lyxlördag med drömfrukost. V - Vitaminrikt, I - Inspirerande, N - Närproducerat, G - Gott. Vinnare av ett presentkort värde 1.000:-


Vinnare Vings resepanel, december 2016

Ulf Sundequist vann tävlingen med motiveringen till frågan: ”Vad är det bästa med att resa och varför?” Grattis!

Ulfs motivering:
"Bort från vardagstristess, komma tillbaka lyckligare."


Vinnare Vings Resepanel, november 2016

Ann-Sofie Karlsson vann resepanelen i november genom nedan motivering till frågan: Vad önskar du dig i julklapp och varför?

En önskad julklapp ifrån Ving Vore det bästa av alla ting Tänk att få uppleva en jul och nyår utan besvär En resa med make och barn som jag har så kär.


Vinnare av rekordtävlingen, Vings värld, oktober 2016

Stort grattis till Jonna Jerberyd, som vann vår rekordtävling i Vings värld nummer 2, 2016. Priset är en lyxresa till Dubai.

Så här löd Jonnas beskrivning av det rekord hon vill slå: ”Jag skulle vilja bli äldsta person att bestiga Mount Everest, det skulle vara ett imponerande rekord och kräva en riktig krutgumma för att klara av det!”


Vinnare i Semesterenkäten, oktober 2016

Frida Svensson från Västra Frölunda har svarat på Thomas Cook Airlines digitala semesterenkät efter resan under perioden juli - september och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare på Seniormässan, oktober 2016

Grattis Lisbeth Andersson i Farsta, som vann vår tävling på Seniormässan 2016. Priset består av ett presentkort på 5.000:-

Lisbeths beskrivning av sitt drömresmål löd:
”Jag vill åka till Gambia, ”the smiling coast”, för att människorna är så vänliga och man kan åka längs Gambiafloden och se ”riktiga” Afrika.”


Vinnare Vings resepanel, september 2016

Sigrid Malmström vann tävlingen med motiveringen till frågan: "Vart skulle du resa om du vann presentkort på 2.000?" Grattis!

Sigrids motivering:
”Till Jamaica- Bob Marleys förlovade land!
Med min älskade make.
Vi skulle gå där hand i hand,
med tårna fulla av sand.
Passar väl bra detta år när vi firat safirbröllop i vår!”


Vinnare Semesterenkäten

Sara Malm från Öjebyn har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan - under perioden juli-september - och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:- Grattis!


Vinnare av en VIP-upplevelse med Ving och Manchester United

Herman från Tranås skrev den vinnande motiveringen och vann en VIP-upplevelse med Ving och Manchester United. Grattis!

Hermans motivering:
”Min bror är en galen fotbollstok,
Han kan allt som en uppslagsbok.
Om Zlatan har han alltid värnat.
Tänk att kunna säga att man sett han tränat.
Att berätta på fester.
Att man varit med Ving sett Manchester.
Tänk att få åka på detta vi två.
Skulle göra våran vardag allt annat än grå!!!”


Vinnare #SwipeRAS

Jessica från Kolbäck skrev den vinnande motiveringen och vann en resecheck värd 30.000:-. Grattis!

Jessicas motivering:
”Jag älskar doften av den fina världen, prakten, glamouren och flärden. Ras Al Khaimah är ett fängslande resmål som bjuder på med massor av äventyr, där kan jag glömma vardagssysslor och istället njuta av underhållning, sevärdheter och lyxiga behandlingar som manikyr. Jag vill uppleva spännande historia och intressant kultur, varma stränder och en lockande havstemperatur. Det är bara på världsvana Ving jag kan känna mig som "The Queen" och min man som "The King.”


Vinnare av fotbollströja från Manchester United

Vinnaren av den signerade fotbollströjan från Manchester United blev Mariana Ehn från Surahammar

Marianas motivering:
”Vill man sin tonåring förnöja
ska man vinna en signerad matchtröja.
Då är man inte längre pinsammast i alla regioner
utan förtjänar stående ovationer.
Ja, det blev nog en välsignad sommarsemester
med en tröja med underskrifter från Manchester.”


Vinnare Ving 60

Ving fyller 60 år och det firades med att låta våra kunder dela sina bästa reseminnen i tävlingen #ving60år. Bland över 200 bidrag i tävlingen blev vinnaren Astrid från Gotland, som får en Ving-värdecheck på 20.000:-

Astrids bidrag:
Aten 1987, med Ving. Jag är 8 år och detta är min första utlandsresa någonsin. Förväntningar och drömmar - vad var det jag skulle få uppleva? Inte visste jag då att denna resa skulle få så stor betydelse för mig. Mamma, pappa, jag och min storasyster utforskade Akropolis. Förutom det storslagna i det, var gatuförsäljare nytt för mig. Jag förälskade mig i ett gammaldags fickur. Mamma sa: "allt kan köpas, utom tid". Jag förstod inte innebörden, men hon köpte mig klockan och den blev en kär ägodel och ett fint minne av resan och av min mamma. Min mamma finns inte längre. Hon hann inte bli så gammal. I dödsrunan skrev vi: Det liv är icke längst, som längst har varat. Den levat längst, som fyllde livet bäst." Den devisen, och mammas ord om fickuret, får mig att värdera nuet, skapa erfarenheter och upplevelser tillsammans med mina barn, på resor och i vardagen. Om tre veckor åker jag till Grekland med Ving. Denna gång med mina barn, barnen som min mamma aldrig hann träffa. Kanske köper jag ett fickur till min dotter som är sju år, snart åtta. Cirkeln är sluten. Ta vara på tiden och skapa upplevelser tillsammans. #ving60år


Vinnare, semesterenkäten

Charlotte Bergqvist från Enskededalen har svarat på Thomas Cook Airlines digitala semesterenkät efter resan under perioden april-juni och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Susanne Jansson från Tollarp har svarat på Thomas Cook Airlines digitala semesterenkät efter resan under perioden januari-mars och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Cecilia Manninen från Stigtomta har svarat på Thomas Cook Airlines digitala semesterenkät efter resan under perioden oktober-december och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Ove Bäcklin från Motala har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden april-juni, och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Nils-Erik Thorén från Finspång har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden januari-mars, och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, Vings kundprofil

Linda Persson från Veberöd har vunnit en värdecheck från Ving på 5000:-

Lindas beskrivning av hennes drömsemester med 3 ord löd:
"All-inclusive, Lollo & Bernie, sol"


Vinnare i resepanelen maj

Vinnare i resepanelen för februari blev Thomas Modin från Bankeryd.

Beskriv ditt drömresmål med 5 ord

Thomas svar löd:
"Avslappnat boende nära soldränkta stränder."


Vinnare Reseledare Senior

Vinnare i tävlingen Reseledare Senior blev Kalle Sundkvist!

I mars utlyste vi en tävling för den som fyllt 65 där vinnaren får prova på reseledaryrket på ett av våra resmål under en vecka i sommar. Bland drygt 100 ansökningar valdes 65-årige Kalle Sundkvist från Bromma.
I sin ansökan beskrev Kalle hur han skulle lägga upp sin vecka som Reseledare Senior i sommar. Eftersom Kalle är en aktiv man som tränat hela sitt liv vill han gärna få igång människor genom vandring, paddling, löpning, spinning och besök på gymmet. Han brinner för att få människor aktiva – och under en vecka som Reseledare Senior vill han få människor i målgruppen 50+ att känna att träning är kul och får mig att må bra. Under sensommaren åker Kalle till ett Sunprime-hotell, för att förverkliga sina planer.

En del av Kalles motivering till att bli Reseledare Senior:
"Att bli reseledare som senior är stort. Jag har alltid haft i tankarna att när jag blir senior ska jag söka uppdrag i resebranschen och träna med +50."


Vinnare i resepanelen mars

Vinnare i resepanelen för februari blev Christina Nilsson.

Vart skulle du resa i sommar om du vann presentkortet på 2.000 kr och varför?

Christinas svar löd:
"Mallorca :-) Min man och jag tycker vi skulle åka till Gotland, min dotter tycker "En jäkla ö som tillhör Sverige, kan vi inte åka utomlands istället?". Som en surprise hade det då blivit "En jäkla ö som tillhör Spanien" istället!"


Vinnare i resepanelen februari

Vinnare i resepanelen för februari blev Carina Weiborn.

Vilket resmål skulle du önska att det fanns ett Sunprime Hotels och varför?

Carinas svar löd:
"Kroatien! Tänk att ha ett hotell med alla dessa faciliteter med poolaccess osv då stränderna inte är dem bästa. Läget nära havet skulle göra att man får det bästa av två världar."


Vinnare, Ving & Brand USA

Anna Kelm från Alingsås har vunnit en värdecheck från Ving på 40.000:-

Motiveringen som Anna vann med:
”Jag älskar natur- & djurupplevelser! Det är en fascinerade värld! Därför skulle jag vilja uppleva träskbåt i Florida, med dess helt unika natur.”


Vinnare i resepanelen januari

Vinnare i resepanelen för januari blev Märith Berglund.

Märiths motivering löd:
"Nya upplevelser, annorlunda mat långt från hemmets vardagsgnat"


Vinnare, Apple TV

Helena Marklund från Örebro har vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:- i tävlingen kring vår app för Apple TV.

Rätt svar på frågan var ”blå” och Helenas motivering kring vad hon skulle vilja se i appen löd:
”Jag skulle vilja se filmer och rörliga bilder istället för stillbilderna. Använda möjligheterna som finns på Apple tv Tex Möjlighet att kanske vandra runt 360grader på vissa ställen för att riktigt få känslan i resmålet, samtidigt som man hör ljud som vågskvalp, fåglar eller från omgivningen. Google Maps runt hotellen men även på ett hotell. Skulle inspirera mer.
Kanske även möjlighet att lägga in recensioner eller göra test och få fram mer fakta. Tror att vi skulle använda denna app mycket mer om dessa funktioner fanns för att involvera hela familjen inför val av resmål.”


Vinnare, semesterenkäten

Annika Eriksson från Eskilstuna har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden oktober-december, och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare i resepanelen december

Vinnare i resepanelen för december blev Anita Henriksson från Gällivare.

Anitas motivering löd:
"Landet spelar ingen roll, bara familjen slipper vara på flera håll. Sol och sand och sen skumpa på en strand. Jag och mina ungar tjoar och sjunger så hela jorden gungar."


Vinnare i tittartävlingen "Bachelor – När leken blev allvar"

Vinnare av en resa för två till ”Bachelor-hotellet”, Vings vuxenhotell Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés (till ett värde av 15 000 kronor), blev Madeleine Karlsson från Östersund

Madeleines datingtips:
För att få någon att falla pladask, kan man inte förvara sitt hjärta i en låst ask. Gå på magkänslan och var den du är, då ska det nog gå bra det här. Gör som mig och välj med omsorg och förnuft - men ge inte upp efter första försöket även om det är tufft.

Madeleines motivering löd:
"Min sambo tog mig med storm på en ICA-affär. Nu vill jag ta honom till paradiset och fria där."


Vinnare i resepanelen oktober

Vinnare i resepanelen för oktober blev Karin Bylund från Lunde.


Vinnare, semesterenkäten

Margareta Robinson från Borlänge har svarat på Thomas Cook Airlines digitala enkät efter resan under perioden juli-september, och vunnit ett presentkort från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Filip Rynningsjö från Täby har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden juli-september, och vunnit ett presentkort från Ving på 5.000:-


Vinnare OBC + Lillelördag

Vinnarna av en semestervecka på nya Ocean Beach Club Gran Canaria, tillsammans med Lillelördag-poddarna Ann Söderlund och Anitha Schulman, blev Carina Johansson och Ida Hörne.

De vinnande bidragen löd:

Carina Johansson
"Vardag så man blir ding, tänk att få lillelördag en vecka med Ann, Anitha och ving. Vinner aldrig på någon lott, behöver avkoppling och
må gott. Slippa däck med dubb, njuta på ocean beach club!"

Ida Hörne
"Lillelördag och familjen är mina två bästa ting. Tänk att få kombinera dessa på en resa med Ving?! Lämna räkningar, tjafs och blodpudding – för 100% skitsnack, familjehäng och avkoppling."


Vinnare i resepanelen september

Vinnare i resepanelen för september blev Elisabeth Sundström.

"Cypern! En otroligt vacker ö med underbart vatten, hemma får mormor vakta katten. Sola och bada på en underbar strand, tillsammans går familjen hand i hand. Solar, badar och äter gott, på hotellet bor vi flott. Vi skickar ett kort till Ving med posten, tack för ni bidrog till att vi slipper alla måsten!"


Vinnare, semesterenkäten

Åsa Bergström från Karlskrona har svarat på Thomas Cook Airlines digitala enkät efter resan under perioden april-juni, och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-


Vinnare, semesterenkäten

Marlene Nilsson från Malmö har svarat på Vings digitala semesterenkät efter resan under perioden april-juni, och vunnit en värdecheck från Ving på 5.000:-