Vinggruppen satsar vidare

Vinggruppen är Nordens ledande resebolag, med över 60 års erfarenhet. Efter måndagens dystra besked om att vårt moderbolag Thomas Cook Plc och den engelska verksamheten lämnat in konkursansökan är vi glada över att kunna meddela att vi satsar vidare.

Ving och vårt flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia är ett av de mest lönsamma reseföretagen i Norden. Vi ingår inte i Thomas Cook Plc:s konkurs utan fortsätter vår verksamhet som ett fristående bolag.

Vi beklagar verkligen måndagens tillfälligt inställda flyg. Vi förstår att det skapade både oro och ovisshet, och vi är ledsna för de besvär som det medförde för våra strandsatta gäster.

Samtidigt vill vi tacka för alla positiva kommentarer och det stöd vi möttes av i sociala medier, på telefon och på våra resmål. Vi kan garantera att det gav oss extra krafter när vi arbetade hårt med att svara på frågor från oroliga kunder.

Vårt fokus har i över 60 år varit att skapa de bästa veckorna på året för våra gäster. Nu blickar vi framåt med samma vision. Kommande resor går som planerat och din nästa resa hittar du som vanligt på Ving.se.