Ving i andra medier

Ving i andra medier

Ving – nu också som app i din smartphone

Ving i din smartphone

Vings app finns för iPhone och Android och ger dig tillgång till hela vårt reseutbud, sista minuten-resor och aktuella erbjudanden. Sök, boka och betala din resa direkt i mobilen. Med vår app i din ficka blir semestern enklare och du får allting serverat innan och under din resa.

Läs mer om Vings Smartphone-appar
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om aktuella erbjudanden, nyheter och restips - direkt till din e-post.

Prenumerera
 RSS

RSS

Ta del av våra Sista minuten-resor – direkt i din RSS-läsare.

Aktivera RSS för Sista minuten
Facebook

Facebook

Följ med till våra Facebooksidor där det pratas resor året om. Ställ frågor till oss och andra ressugna gäster, dela dina semesterbilder och njut av inspiration från världens alla hörn direkt i ditt Facebookflöde.

Ving på Facebook
Sunwing Resort på Facebook
Youtube

Youtube

Inspireras med filmer från Vings resmål, dela, kommentera och betygsätt.

Ving på Youtube
Twitter

Twitter

Följ med på mikrobloggen Twitter och ta del av korta uppdateringar om resor runtom jordklotet. Ställ dina frågor till våra reserådgivare alla veckans dagar.

Följ Ving på Twitter

Instagram

Instagram

Följ med Ving jorden runt på Instagramstafetten #jordenruntmedving i din smartphone. Ladda upp dina egna bilder med #ving och följ oss på @vingresor.

Följ Ving på Instagram

Pinterest

Pinterest

Följ Ving på bilddelningstjänsten Pinterest och inspireras av bilder från våra resmål och annat som vi tycker hör ihop med resande.

Följ Ving på Pinterest

Linkedin

Linkedin

På karriärsnätverket LinkedIn följer du våra senaste uppdateringar med lediga tjänster och nyheter om du är intresserad av att jobba tillsammans med oss.

Följ Ving på LinkedIn

Förhållningsregler i Vings sociala medier

Ving har tagit fram regler för hur man uttrycker sig i sociala medier.

Läs Vings förhållningsregler här