Vietnamesisk matlagningskurs

Ta med dig den lokala kokkonsten hem från semestern. Ett bättre semesterminne än så är svårt att hitta!

    Snabbfakta

  • Längd:
    Halvdagsutflykt
  • Pris:0
    Lunch ingår, menyn innehåller fyra rätter: Räkor, vårrullar, ris och hotpot. En dryck ingår.
  • Språk:
    Skandinavisktalande guide.
  • Bra att ta med:
    Bekväma kläder och skor.
  • Övrigt:
    Transport till och från restaurangen ingår inte, du tar dig dit på egen hand.
    Restaurang Cochinchine,
    64a Tran Hung Dao Street
    Duong Dong Town
  • Så här bokar du:
    Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vill du förgylla din semester i Vietnam och fördjupa dig ytterligare i den vietnamesiska kokkonsten ska du gå på en matlagningskurs. Här får du vara med från grunden med inköp av råvaror på marknaden, förberedelser i köket och självklart -och kanske bäst av allt- får du äta det som tillagats.

Dagen startar på restaurangen Cochinchine i Duong Dong, där vi börjar med att berätta om vietnamesiska matvanor, traditioner och klassiska rätter. Därefter får du lära dig mer om den lokala kokkonsten och förhoppningsvis få en och annan kulinarisk upplevelse när du själv agerar kock för dagen.

En perfekt dag för att verkligen lära känna landets matkultur.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.