Träning, Sunprime Beachfront

På Sunprime Beachfront finns det gott om möjligheter för dig som vill hålla igång under semestern. Här kan du börja dagen med en simtur eller ett yogapass och avsluta med en stund på gymmet om andan faller på. Sunprime Fitness erbjuder styrketräning, Vattengymnastik och gruppträning. Instruktörerna är utbildade av SATS ELIXIA, och tillgången till gym och gruppträning är naturligtvis gratis.


Gruppträning

Gruppträning

Välkommen att delta i något av våra många populära träningspass. Våra instruktörer är utbildade av SATS ELIXIA och leder bland annat Power Step, Senior Circuit och Crosstraining. Aktuellt träningsschema hittar du under Aktivitetsprogram.

Gym

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Våra gym är enkelt utrustade med fria vikter och ett mindre antal maskiner. Självklart kostar det ingenting att träna i gymmet.

Löpning

Löpning

I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp


Träna i poolen

Träna i poolen

Välkommen ner i poolen för en av våra mest populära aktiviteter alla kategorier: Vattengymnastik, eller testa Water Circuit, där din styrka och kondition sätts på prov vid olika stationer. Under ledning av våra duktiga och inspirerande instruktörer får du uppleva ett träningspass utöver det vanliga.


Aktivitetsprogram

I Weekly Schedule kan du läsa mer om vad som händer på resorten under din semester. Programmet är live och kan ändras utan förvarning. Det betyder också att du inte kan se det under perioder som hotellet inte är öppet för säsongen.


Personal

Alla våra gruppträningspass leds av utbildade instruktörer.


S.A.T.S loggan

Utbudet kan variera under säsongen, samt mellan olika Sunprime Hotels.