PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime C-Lounge

Hotellbetyg: 4

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • All Inclusive mot tillägg
  • Strandläge
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Passar för vuxna

Välkommen till vårt Sunprime Hotel C-Lounge som har ett perfekt läge vid stranden i utkanten av Alanya.

Sunprime C-Lounge är ett fräscht hotell strax utanför Oba, i utkanten av Alanya. Här bor du bekvämt i något av våra fina Prime Room. Vill du ha en extra lyxig känsla när du kliver ut på balkongen bokar du ett rum med härlig utsikt mot Medelhavet.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Precis som på våra andra Sunprime Hotels är allt på C-Lounge noga uttänkt för att du ska få en så bra vuxensemester som möjligt. Glöm stojiga poolområden och barn som leker i restaurangen, här finns tid för avkoppling. Om du vill lyxa till det lite extra kan du välja att boka en rumstyp där All Inclusive ingår.

Hotellet har ett trevligt poolområde med sköna solsängar och en poolbar. Precis nedanför C-Lounge ligger den vidsträckta östra stranden, med gratis solsängar och parasoll för hotellets gäster.

Vill du ha en aktiv semester har du hittat rätt. När du bor på Sunprime ingår alltid gratis gym och gruppträning med SATS ELIXIA-utbildade instruktörer. På aktivitetsschemat finns allt från Vattengymnastik till yoga och crosstraining.

Från hotellet har du nära till Oba, som är lite lugnare än Alanya. Där hittar du en del restauranger och butiker och en gång i veckan är det marknad. Vill du ha ett större utbud av shopping och nöjen tar du dig snabbt och enkelt till Alanya med lokalbuss eller egen hyrbil.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

Läs mer Sunprime C-Lounge Dölj text Adress

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
Telefon +90 242 514 20 00

Utbud på Sunprime C-Lounge

Prislista